Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nihat Doğan ' dan Harika Sözler 3 ! :)

Cimcimee

Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
0

[FONT=Tahoma]

* Nihat Doğan Olmak; Fenerbahçe maçına gidip, Trabzonspor forması giyip, Beşiktaş bayrağı sallayıp, en büyük Galatasaray diye bağırmaktır.

* Nihat Doğan Olmak; flash belleğe dua yükleyip, muska diye boyunda taşıyabilmektir...

* Nihat doğan olmak büyük aşklar büyük kavgayla başlar diyerek, kahveden adam toplayıp sevdiği kızı dövmeye gitmektir...

* Almanyalılar Almansa Sakaryalılar niye sakar değil kardeşim? Adamın sinirini bozmayın!

* Geçenlerde bir ayakkabı aldım inanır mısınız aynısı Messi'de var.

* Nihat Doğan Olmak; sinema bileti alırken cam kenarı olsun diyebilmektir.

* Nihat Doğan Olmak; Bilgisayar donduğunda elektrikli sobanın üstüne koymaktır...

* Nihat Doğan Olmak; her şey dahil otelin açık büfesinde yedikten sonra garsondan hesabı istemektir…

* Nihat Doğan Olmak; otobüse binip öndeki arabayı takip et demektir.

* Geçenlerde Eskişehir'e gittim inanır mısınız ben gayet yeni ve modern bir şehir gördüm.

* Nihat Doğan Olmak; okul numarasını unutup 11880'i aramaktır.

* Geçenlerde yaprak dökümünü izliyordum, inanır mısınız yere bir tane bile yaprak dökülmedi.

* Geçenlerde 1 aylık bebeğe merhaba dedim, inanır mısın o konuşamıyordu!

* Nihat Doğan Olmak; Sabri'nin tribünlere yolladığı topa kafa atmaya çalışmaktır.

* Nihat Doğan Olmak; Fransa tabelasını görünce "burası da mı Sakıp Ağa'nın?" demektir.

* Nihat Doğan Olmak; kurşun kalem kullanıp arkadaşından uç istemektir...

* İnanır mısın o yıllar elektrik daha icat edilmemişti mum ışığında televizyon seyrederdik!

* Nihat Doğan Olmak; CS oynadığında öldürdügü adamın arkasından Fatiha okumaktır.

* Nihat Doğan Olmak; bilgisayar donduğunda kaynar su dökmektir.

* İnanır mısın çekirdek bağımlılık yapar diyorlardı sabahtan beri yiyorum bağımlılık yaptığı filan yok, yalan söylüyorlar.

* İnanır mısınız arkadaşlar tam 35 senedir su içiyorum, buna rağmen halen susuyorum. Nasıl iş anlamadım.

* Geçenlerde bir gece lambası aldım abi inanır mısın gündüz bile çalışıyor!

* İnanır mısınız 2010'u daha dün gibi hatırlıyorum!

* Nihat Doğan Olmak; tavuk göğsünü müşteriye sütyenle servis etmektir!

* Geçenlerde Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye baktım, inanır mısın zaman öyle bir geçti ki!
[/FONT]

Üst Alt