Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nihayet okul bitmişti. Artık rahatlıkla denize girebilirdim... [O an]

nasip53

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Evet;
O gün:
Akla gelince bile insan o ben miyim diyor.
Stresli 2001 yılının sonunda. Mezuniyet, sınavlar falan filan derken o yıl hiç denize girememişdim.
Nihayet sınavlar.., okul bitmişdi. artık rahatlıkla denize girebilirdim.
Güzel bir gündü. Bir kayanın üstünden denize atlıyorduk. sıra bana gelmişdi keşke gelmeseydi. Ama gelmişdi bir kere. Su o kadar berrakdı ki derinliiği berraklığından anlaşılamıyordu.
O otlayış. Ellerim suya temas eder etmez çokdan ellerim suyun tabanına varmışdı. Ellerimle başımı koruyacak sn ler kalmadı. Başım tabana vurunca bir tık sesi. o SES hayatımın değişim sesiydi
Artık c4'düm.

senin hikayedende üzücü.çok geçmiş olsun.kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle...

Geçmiş olsun demekle geçmeyecek biliyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Çok zor olduğunu da biliyorum ama C4'le de hayat devam ediyor.
Ben çok yakında omurilik felcine çare bulunacağına inanıyorum.
Velev ki bulunamadı, hayat herşeye rağmen yaşamaya değiyor galiba.
Bir an önce üstesinden gelebilmenizi ve mevcut fizyolojinizle yaşamaya alışmanızı can-ı gönülden temenni ediyorum.
Zaten 8 seneyi devirmişsiniz. Sanırım C4'ünüzle savaşmayı da öğrenmişsinizdir.
Savaşı büyük bir üstünlükle kazanan taraf olmanız dileği ile sevgiler...

Arkadaşım geçmiş olsun. Gerçekten çok üzücü bir durum yaşamışsınız. Bunun sonucunda bütün hayatınıza yansıyan bir sorun olarak kalmasıda ayrı bir talihsizlik. Ama sebep ve neden ne olursa olsun hayat güzeldir.

çok üzücü bir durum. ama yine de hayatla barışık olmak en güzeli. karamsarlık sadece hayatı zindana çevirir...

Allah sabir versin .Insallah insallah bian önce hastaliginizin tedavisi bulunurr.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor.
İnş. biz ve bizim gibiler, tüm çareye muhtaç olanlar en kısa zamanda çareli hale gelirler.
Haklısınız, sorun yapmaya panık yapmaya ne gerek var.
Öyle de böyle de hayat geçiyor. Şayet rabba inanıyorsak tüm fiziki eksiklikler son noktaya ulaştığımızda mutlak 0 olup herkezle eşitlenmeyecek mi ?

geçmiş olsun tıp ilerliyor inş tüm engellerin engellerini yok edecek yada azaltacak gelişmeler enkısa zamanda gerçekleşir
rabbim yardımcınız olsun

inşaallah rahatsızlığının tedavisi enkısa zamana bulunur ama ne olursa olsun hayata bakışının hep pozitif olması dileklerimle. tüm kalbimle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

merak etme nasip yalnız değilsin bende senin gibiyim benim hikayemin tek farkı su berrak değildi ve hava kapalı olduğu için su gümüşi bir renk almıştı ve dibi görünmüyordu. Bende c5-c6'yım
kader işte bizim gibi çoook var...geçmiş olsun hepimize...allah yardımcımız olsun...

Yazları bu denize atlama yüzünden sık sık insanlarla bilhassa gençlerle tartışırım.
Durmadan alarlar denize bilen bilmeyen hepsi atlıyor. Dayanamam "yahu gençler bunlar çok tehlikeli işler yapmayın etmeyin." Çoğu bana bunak muamelesi yapar ama ben yılmam ben biliyorumki bazen işler ters giderse işte O malum "C4 " oluyor. Bir kişiyi bile vazgeçirsem yetiyor bana.
O anınızı okuyunca bende yaşadığım o tartışmalar canlandı.
Geçmiş olsun dileklerimle

ahhh o ses zaten böyle olaylarda bişey hissetmemek en güzeli benimde kulağımdan kamyonun frensesi ve cam patlama sesi gitmiyo ama hayat böylede güzel herşeye rağmen güzel nefesimizi sağlıklı alıp verelim yeterki..hayat bize gülmüyorsa biz ona gıcıklık olsun diye gülelim biz bıkmayalım o bıksın

cok gecmıs olsun o sesten bende duydum ama benımkı baska yerde

hayat herseye ragmen devam ediyor.

iyi aksamlar arkadasım, geçmis olsun... hayat herseye ragmen devam ediyor. Üzülme bu dünya bizler için de yokmu... Sen genede sükret benim gibi. ötesini düsünme... Hayat devam ediyor.....bende Ortopedik Özürlüyüm. iyi geceler.

Üst Alt