slm arkadaşlar..daha önceki yazımı okuyanlar bilir zor günler yaşadığımı..o zor zamanlarda çok yanlızlık yaşadım arkadaşım bana çok kaliteli bir papağan aldı hediye saolsun..adını aydın koydum..biri sorunca adı ne bunun?tanıştırıyım kuşum aydın diyodumaydınla bir çok anım oldu ama en güzelini sizlerle paylaşmak isterim..benim o zor günlerimde aydına çok zaman ayırmam onun çenesini güçlendirdi haliyle nerdeyse benden iyi konuşuyordueve annemin bir arkadaşı geldi hocaymış hanfendi ama üç kağıtçı tipi vardı allah afetsinkadın kuran okuycam bu kuşu içeri götürseniz dedi?yok dedim rahatsız etmez sesi çıkmaz onunoysa biliyodum aydının yapacaklarını..kadın tam başladı yasinn aydın başlar yerum senun ballaruni yerum senun ballarunibu bir yöresel rize türküsü öğretmiştimdedik günah kuarana saygısızlık etmeyelim annem aldı aydını korıdorun taa başına götürdü..evde kuran okunduu için halıyle çok sessiz ve sadece hoca hanımın sesi duyuluyor yıne baştan aldı kadın okuyor yasin velkuani hekim içerden bizimki çoşmuş(yerum senun ballaruni yerum senun ballaruniyaa biz gülmeye başladık tabii hoca hanımda güldü ama devam ediyor bitmeye yakındı ama aydın hiç susmadı hoca bi ara baktım yerumsenun ballaruni diyorrrrhocanın da aklını aldı böyle bir anıydı bizimki..birde onu aldık rizeye götürdük uçakla giderken uçağa almıyorlardı allahtan uçak şirketinin yetkilisi rizeli çıktı aydın yıne o şarkıyı söyleyince izin verdilerr gidene kadar bağırıp durdu yerum senun ballaruni yerum senun ballaruni