Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OF sonrası Lioresal kullanıyorum. Dozu doğru mu?

Lizardking

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba,genelde omurilik felçli arkadaşlar kullanıcıda,ben anskiyite icin günde 200 250 içiyorum.cok fazlamı sizce?

İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Anksiyete vb. tedavisine dair prospektüsünde de bir değerlendirme yok. Doktor verdiyse diyecek bişey yok tabii. Doğrudur.

Şöyle izah etmeye çalışalım,bilmeyenler içinde aydınlatıcı olur.
(Lioresal) daha çok omirilik hasarına bağlı kas seğirmelierinde ileri derece emes multipl Skleroz hastalarında kasılmalar ve seyirmelerini azaltmak için kullanılabilir.
Kasılmalar veya seyirmeler her zaman yukarıda saydıklarımızdan olmaz.

Bir çok Psikiyatrik hastalıkta kasılma seğirme olabailir. Bu depresyondan şizofreniye kadar olabilir.
Dediğiniz gibi hekim uygun görmüşse diyecek bir şey kalmıyor...

Malesef hekimler ,anlamıyor ben araştırmalarım sonucu buldum,opiadlar vs bağımlılık yapıyor içmeden hareket bile edesim gelmiyor.malesef psikolojik rahatsızlıklarda verilen ilaçlar,ya tutarsa biraz...bilim şuan bu rahatsızlıklarda zayıf kalıyor.

Sizde görülen yan etkileri nelerdir?

Yan etki cok yok sadece doz en fazla gunluk 80 ben 200 250 içiyorum.

Şimdi günde 5 Zararlimi?

ben de lioresal kas gevşetici diye biliyorum.

Üst Alt