Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Office programında sorun ?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
ben office programı olan document imaming (.mdi) yazdırdıgım sayfadan bir bölümü kopyalama yapamıyorum şu uyarı veriyor (PRO11.MSİ) bulamadım internetten indirecek yeri lütfen yardımcı olun

windowsunu güncelle eğer full office proğramı kullanıyorsan zaten eksik dosyaları indirirsin....

windows eger sizin kopya sürüm degilse kullanın ofis program orjinal yazılım degilse güncelleme sırasına ilerde ofis programında sorun yaşıyorsunuz ofis programını silin güncenllesmleri yüklemeyin birdaha düzelir bende aynısı oldu öyle yaptım

ben office programı olan document imaming (.mdi) yazdırdıgım sayfadan bir bölümü kopyalama yapamıyorum şu uyarı veriyor (PRO11.MSİ) bulamadım internetten indirecek yeri lütfen yardımcı olun

olm delimisin seni öldürcem :) aynı sehirdeyiz. bilqisayarcıyım neden yardım istemiyon qel yanıma bir gün.

Üst Alt