Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlumun bacağı fizik tedavide kırıldı. Bunun için nerelere başvurabilirim? [Hukuk]

gulseren1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar

benim bi sorum olucak: 2 gündür çok zor günler geçirdik oğlumla bereber. oğlum 5 yaşında daha 2 gün önce özel fiziktedavi rahabilitasyon merkezinde fizik yaparken oğlumun bacağını kırdılar. benim oğlum 2 aydır sağlık sorunları yüzünden okula gidemiyordu 2 gün önce artık iyileşti diyip çok sevinerek götürdüğüm fizik tedavide oğlumun bacağı kırıldı bende orda olmama rağmen anlayamadım birden çok ağlamaya başladı, o sırada oğlumu ayakta tutmaya çalışıyordu fizyoterapist ne oldu dediğimde bişey yok dedi ben de oğlumu yere bırakmasını dedim baktım neden ağladına bacağını elleyince daha şiddetli ağladı bacağına ne oldu dedim o da 2 aydır fizyoterapi almadığı için kaslarının çok gerildiğini haraket edince acımış olcağını söledi ve ders bitti
oğlumu aldım servise bindim kucağımda sustu eve geldikten sonra daha şiddetli ağladı böyle kas ağrısı olmaz deyip acile götürdümde röntgenlerden bacağnın diz üstünde kırık olduğunu öğrendim. ve şimdi oğlum kalçasına kadar alçıya alındı ve 2 aya kadar alçıda kalacağı söylendi

oğlumun çektiği acı fizyoterapistin yanına mı kalacak? ben neler yapabilirim sonradan çok üzgünüm isteyerek yapmadım dedi hastaneye getirip götürüyor ama içim hiç rahat deyil ben neler yapabilirim
lütfen yardımcı olun ben canımı emanet ettim bu hatayı düşündükçe deliriyorum..

Çok geçmiş olsun.

Kazadır, olabilir. Kendi bacağını yana açarken kıran arkadaşım var benim... Fizyoterapistin çok bariz bir işgüzarlığı yoksa, kaza sonrası yaptığı hatadan dolayı özür dileyip gereğini yerine getiriyorsa, bence bundan sonrasında oğlunuzun sağlı için ne yapılabilir, ona odaklanın.
Ama yok, fizyoterapistin çok bariz bir hatası varsa, yani, iş kaza değil de tam anlamıyla ihmalkarlıksa, sonrasında edepsizliği sürdürüp sorumluluğu kabul etmiyorsa, o zaman başka... O zaman hukuki olarak da işin peşine düşmek lazım.

Not: Bunları samimiyetle yazdım. Benim başıma gelse böyle değrlendirirdim gibime geliyor.

öncelikle geçmiş olsun benim oglumda bundan 4 yıl önce özel merkezde servis şoförü taşırken ön dişini aracın kapısına çarpıp dişinin yarısından çogu kırıldı sizinde dediginiz gibi sonrasında tedavisinin sonuna kadar koştu bu vesileyle uyutularak 4 çürük dişide çekildi 5dolgu yapıldı art niyet olmadıgı kanaatine vardık bundan sonrasına bakmalı bende bülent abi gibi düşünüyorum

geçmiş olmuş dileğiniz için teşekkürler bülent bey dediğiniz gibi aslında kasıtlı yapmadığını bende biliyorum ve gerekeni yapıyorda fizyoterapist hastaneye o götürüp getiriyor bizi. elinden geldince oğlumla ilgileniyor doğrusu ben o yazıyı yazdımda çok sinirliydim oğlum ilk 4gün sürekli ağladı ağrısıyla ve o acıyla çok nöbet geçirdi durduk yerde bu kadar ağlaması beni çok üzdü hiç yok yere.şimdi oğlumun ağrısı hafifledikce rahatladıkca bende rahatladım olmaması gereken bişey oldu dediğiniz gibi birşey yapmadım yargı yolunada gitmedim konuştuk fizyoterapistle ayağı düzeldikten sonra fazla fiziğe alıp telafi edeceğini gereken herşeyi yapacağını söleydi dediğiniz gibi olduğu için bende oğlumun sağlığını dşünmek zorundayım cevabınız için çok saolun..

çok teşekkürler zoru kardeş..dediğiniz gibi fizyoterapist ilgileniyor..

Fizik tedavi sırasında kırılmalar oldukça sık görülür. Bunda da kasıt olmadıkça fizyoterapistin pek suçu yoktur.

Fizyoterapide çalıştırılan organlar zaten sorunludur. Ya kaslarda sıkıntı vardır, ya kemiklerde.. Bunları germe, açma egzersizleri yapılır. Halihazırda nazik olan bu dokular da fazla yük altında kırılabilir veya başka sorunlar ortaya çıkabilir.

Sanıyorum bu olayla karşı karşıya kalan fizyoterapisti de günlerce uyku tutmamıştır. Hiç kimse, özellikle bir çocuğa bilerek zarar vermek istemez.

Size ve oğlunuza çok geçmiş olsun. Dilerin en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Üst Alt