Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmen olarak atandım ama göreve başlatılmıyorum. Komisyon değerlendirilecekmiş..? [Soru]

fatih01

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Öğretmen olarak atandım ama göreve başlatılmıyorum. Komisyon değerlendirilecekmiş..? [Soru]

antalya-alanya'ya kadrolu atamam çıktı, fakat engelli olduğum için göreve başlatılmıyorum. sağlık raporumda "öğretmen olur" yazıyor. ayrıca engelimin ne olduğu da yazıyor.
buna rağmen göreve başlatılmayıp ankarya engelli komisyonuna gönderiliyorum. klavuzda "öğretmen olur" raporu alınması yeterli diyordu.

yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

komisyona gönderilirsem bu komisyon ne zaman oluyor, bana duyuru yapılıyor mu?

bu arada bölümüm SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ

Öğretmenlik için o komisyonu şart koşuyor MEB. Ama orada bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ne zaman toplandıklarına dair bilgim de yok maalesef.

Devlet Hastahanelerinden çalışabilir raporu almışsanız hiçbir sorun çıkmaz.

Milli Eğitim Bakanlığı'na gittim komisyon kaldırılmış artık. Hakem hastaneye göndereceklermiş.

OturanBoğa' Alıntı:
Öğretmenlik için o komisyonu şart koşuyor MEB. Ama orada bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ne zaman toplandıklarına dair bilgim de yok maalesef.

Raman72' Alıntı:
Devlet Hastahanelerinden çalışabilir raporu almışsanız hiçbir sorun çıkmaz.

Öyle sorun oluyorki ben bizzat yaşadım ve yaşayanları gördüm....Komisyon sağlık raporunu diplomamı hiçe sayarak ''sınıf kontrolünü sağlayamaz,kopya çektirir,öğrenciler sınıfta sigara içerler'' gibi bir gerkçeyle atamamı iptal etmişlerdi.5 sene geçti MEB'in bu gerkçesini sindiremiyorum ,aklıma geldikçe delleniyorum...

http://www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=28834

fatih01' Alıntı:
Milli Eğitim Bakanlığı'na gittim komisyon kaldırılmış artık. Hakem hastaneye göndereceklermiş.

Bu habere çok sevindim.Hakem hastanelerde sorun çıkaçağını düşünmüyorum.inşallah çıkmaz.......

Fatih hocam sizde idare mahkemesine başvurduğunuzda,güzel bir savunma ve emsal kararları göstererek mesleğinize geri dönebilirsiniz...
Branşınız da sosyal biligiler olduğundan işiniz çok kolay.Ama unutmayın size iptal kararı tebliğ edildikten sonra 60 gün içerisinde başvurmanız gerkiyor....Bu ayrıntıyı sakın kaçırmayın....

hakan hocam çok teşekkürler. Bir avukat arkadaşa danıştım, iptal kararı veya herhangi bir bir karar-gelişme tebliğ edilsin ona göre hareket ederiz dedi. Şuan beklemedeyim, Bakanlık Antalya valiliğine yazı yazacakmış. Sanırım sürecin biraz ağır ilerlemesi doğal. Verilecek karara göre hareket edeceğim.

Benim engelim ortopedik, sol bacağıma uzun yürüme cihazı kullanıyorum. Komisyonda yer değişikliği de yapılabiliyormuş sanırım,hakem hastane bu yönde görüş bildirir mi bilmiyorum.

Üst Alt