Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okumak hep hayalim oldu. 2 yıllık üniversite için bilgi desteği istiyorum..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ortaokul zar zor bitirdim lise ise hep imalı bakışlar yüzünden artı gidip gelmede zorlandıgım için giTmedim:( ama çok şükür liseyi dışardan bitirdim 2 gün dişimi sıkarak bakışlarına sorularına aldırş etmeyerek 2 gün sınavlara girip çıktım ama hep hayalimdi liseyi doyasıya tozup gezerek okula gidip gelmek istedim ama olmadı işte,şimdide üniversite hayaliyle yaşıyorum keşke diyorum üniversiteye gidebilsem üniversitede çalışan 2 tane abim var ama gel görki destek gerek o psiklojiyi bilisrsiniz yaşayan vardır zorlugunu,keşke bi destek çıkan olsada yol gösteren olsada şu 2 yıllık üniversiteyide dışarda bitirsem hayırlısyla,sadece bilgi destegi :(

dışarıdan okumak zorunda değilsiniz. gayette normal olarakda okunuyor. bakınız ben.

Üst Alt