Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Olmayan sesler duyarken oluşan dikkat dağınıklığı nasıl aşılır?

Skyline

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
11
Dostlar merhaba, 2 hafta önce bir market zincirinde işe girdim. Hergün olmuyor ama bazı günler seslerde artış oluyor. geçen gün hastaneye gittim yeni ilaca başladım rexapin adı sanırım. Anksiyete ve panik atak şikayetlerimde var. Kasaya geçince para hesabı yapmada zorlanıyordum. Telaş heyecan yapıyordum mağaza müdürüne anlattım durumumu kasaya koymayız seni dedi. Kasadan kurtuldum ama çalışırken ses duyunca dikkatim çok dağılıyor. ses duyduğum sırada kafama bir ağırlık geliyor ve bu zamanlarda yukarılara tavana falan bakma ihtiyacı duyuyorum. dışarıda olduğumda gökyüzüne binaların çatılarına bakma ihtiyacı oluyor. Tuhaf görünüyorum haliyle. Nasıl aşıcam bunları 3 yıldır ilaç kullanıyorum ses azaldı ama anlattıklarım geçmiyor.

@Skyline

Ben hiç ses duymadım sadece bir kez görüntü gördüm onun nedenide NORODOL ilaçıydı ve bu ilaçı kesince başka görüntü görmedimdi. 2012 TEMMUZ dan beri düzenli tedavim var.
Şizofreniyi kabul ettim ben daha sı yarı otistik olduğumuda kabullleniyorum.

@Skyline ilaca tepki vermenle alakalı tamamen
Bana verilen xeplion iğne bu dediğin belirtilerin hepsini kesti. Ben ses duymuyordum ama diğer belirtileri 1-2 ay içinde kesti.

İlacını değiştirirse büyük ihtimal ses falan kalmayacaktır. İş bulmana sevindim. Bir şekilde hayatını idame ettirir gidersin.

Üst Alt