Askerliğim yıllarında başladığı rahatsızlığım. Yıllarca doktora gitmedim kendimde aradım sorunu mesela hiç uzun süreli dostluklarım olmadı olamadı hep süpe. en son 6 yıl önce majör deptesyon tanısı konuldu ve 2x150 efexör 0,5 mg xzanax ve uyku için ketya bit süre düzeldim sandım sıkıntılarım geçti. Fakat 2ay sonra tekrar ataklar hep ölüm düşüncesi
çalışma hayatım da çok başarılıyım ama maksimum altı ay sonra bir şekilde çalışamama ayrılma. Bazen oluyor 3 gün uyumama bazen 2 gün yataktan çıkamama dikkat dağınıklılığı bipolar bozukluk teşhisi ve şimdi zanax ve selectra ile devam.
çalışamıyorum istiyorum olmuyor her iş den çıkarılmada intihar fikri. Toplamda 6 teşebüs . hiç mutlu olamıyorum olduğum zamanlarda da aptal gibiyim .
Çünkü kızım üstün yetenekli hep korkum ona ve eşime bakamamak.
bana yol gösterin inanın kimse ile konuşamıyorum ki zaten kimsem yok
çalışma hayatım da çok başarılıyım ama maksimum altı ay sonra bir şekilde çalışamama ayrılma. Bazen oluyor 3 gün uyumama bazen 2 gün yataktan çıkamama dikkat dağınıklılığı bipolar bozukluk teşhisi ve şimdi zanax ve selectra ile devam.
çalışamıyorum istiyorum olmuyor her iş den çıkarılmada intihar fikri. Toplamda 6 teşebüs . hiç mutlu olamıyorum olduğum zamanlarda da aptal gibiyim .
Çünkü kızım üstün yetenekli hep korkum ona ve eşime bakamamak.
bana yol gösterin inanın kimse ile konuşamıyorum ki zaten kimsem yok