Ayşe Kardeşim yazdıklarını okudum, çok üzüldüm ve gerçekten kendi adıma seni kıracak bir söz söylediysem, çok özür dilerim. Ben kendi adıma sana başka bir yol göstermiştim, ÖSYM büroları diye ama sana uzak olduğunu bilmiyordum, devamında yazdıklarımı da sana hitaben yazmamıştım zaten.
Evet arkadaşlar; bu yorumları yapanlar ben de dahil sınıfta kaldık, çünkü bizlerden daha zor durumda olabilecek arkadaşları göz önünde bulundurmadık. Evet bunu yaparken gayemiz kırmak, incitmek değildi belki de, sürenin uzatıldığı zaman suistimal edileceğini düşündük ama, zor durumda kalan arkadaşlarımızı göz ardı ettik. VE bunları söylerken karşımızdakileri kırmamaya özen gösteremedik.
Ayşe kardeşim yaşadığın sıkıntıları öğrendikten sonra çok üzüldüm; İnşallah ALLAH en kısa zamanda şifanı verir, vermiyorsa da, sabrını verir. Senden fazla üzülmemeni rica ediyorum, buradaki arkadaşlar da seni bilerek, isteyerek kırmak istememiştir bunları yazarken, buna eminim. Sonuçta hepimiz şu veya bu şekilde bu geminin yolcularıyız, bibirimize elimizden geldiği kadar destek vermeliyiz. Her zaman bizden daha zor durumda olanların olduğunu hatırlamalı ve ALLAH' a şükretmeliyiz...
Kendi adıma tekrar söylüyorum; seni kıracak, üzecek bir yorumum olduysa, çok özür dilerim kardeşim, hakkını helal et...