Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinde Özürlü Memur Seçme Sınavı İşlemlerini Yürüten Personele Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı 14-15 Haziran 2012
[FONT=Arial]Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinde Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) İşlemlerini Yürüten Personele Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı 14-15 Haziran 2012'de yapılacak.
1. GÜN PROĞRAMI
SAAT
SÜRE
EĞİTİM GÖREVLİSİ
KATILIMCILAR
09.30-10.30
1 SAAT
AÇILIŞ GENEL MÜDÜRLÜK FAALİYETLERİNİN TANITIMI
Elçin ER Daire Başkanı V.
Tüm Katılımcılar
10.30-11.00
ARA
11.00-12.30
1,5 SAAT
OMSS ADAYLARININ TERCİH YERLEŞTİRME VE ATAMA SÜREÇLERİ
yayınlanan tarihte , o gün son gündü ..
basvuru formu indirdim neyle karşılaştım
yayınlama tarihi 08.06.2012 ve basvuru formu en geç 08.06.2012 saat 17:00 de gonderileçek
var bunun işin içinde bit kemiği.. kendi adamlarını eğitim verecek demek ..
T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı
AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜKLERİNDE ÖZÜRLÜ MEMUR SEÇME SINAVI İŞLEMLERİNİ YÜRÜTEN PERSONELE YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI 14-15 HAZİRAN 2012 / MUĞLA
KATILIMCI KAYIT FORMU
Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurup en geç 08.06.2012 tarihi saat 17:00’a kadar aşağıdaki e-posta adresine ya da (e-posta gönderme imkanı yoksa) faks numarasına gönderiniz.
Kpss 2012 17 bin memur alacak 18 Haziran-27 Haziran tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca tercihler alınacak. Bakalım Ömss haftaya inşallah birşey ler olur