Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Kursu Konya'da Açıldı..

Gazii_42

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,Konya da ömss kursu açıldı haberiniz olsun,selçuklu halk eğitim merkezi müracaat.

kardeş, sen telefonla mı aldın bu bilgiyi, yoksa bizzat kendin mi gittin? İnternet sitelerinden baktım bir şey göremedim. Müracaatlar ne zaman son, kursun açılma tarihi belli mi? Bilgilendirirsen sevinirim.

haberlerde (kontv) gösterdiler ben bugün gidecem bilgi alacağım

kardeş ben ereglideyim bilgi alırsan ayrıntılı yazarsan iyi olur kesin bir bilgi alamadık kimler girecek nasıl girecek net cevab yok

Arkadaşlar ben Selçuklu Halk Eğitim le görüştüm; o açılan ÖMSS Kursu sadece görme engelliler içinmiş, şimdikini ise ortopedik engelliler için açacaklarmış, her özür grubuna ayrı ayrı kurs açacaklarmış, ben sara hastasıyım yani iki gruba da girmiyorum, Müdür beyle konuştum senin gibi 12 kişi müracaat ederse sizin özür grubunuza da açarız diyor.

Benim durumumda olan hangi arkadaşlar, onu da yazayım : Kişinin çalışma kapasitesi ve fonksiyonlarının engellenmesine neden olan, sürekli bakım ve tedavi gerektiren hastalıklardır( kan hastalıkları, kalp- damar hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları, idrar yolları ve üreme organı hastalıkları, cilt ve deri hastalıkları, kanserler, endokrin ve metabolik hastalıklar, ruhsal davranış bozuklukları, sinir sistemi hastalıkları, HIV)

Benim durumumda olan arkadaşlar varsa Konya' da, şahsen gidip başvurmaları lazım sayı 12 yi bulunca açacaklarmış, ben bugün gidiyorum başvurmaya. Eğer Konya daki diğer arkadaşlar da hemen başvurursa bir an önce kurs açılır. Elimizi çabuk tutalım arkadaşlar.

Ben Halk eğitim le görüştükten sonra akşam yine ayrıntıları yazarım buraya. Elimizi çabuk tutalım ki, kurs bir an önce başlasın.

Kursun iletişim ve adres bilgisi burada arkadaşlar:

KONYA SELÇUKLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİ
Ferhuniye Mahallesi Sultanşah Caddesi
Çağlar İş Merkezi Kat 5 No:501/502/504 Selçuklu / KONYA

(Kültür Park Yanı - Merhaba Gazetesi Bitişiği)
Telefon: 0332 350 82 42 Fax: 0332 353 29 78

arkadaşım ben böbrek hastasıyım iki yıllık 2022 iÇin raporum var ben katıla bilirmiyim konyada olsam gidip soracagım bigi alırsan yaz olursa yarın kayıt olmaya gelirim

Kardeş; 2 yıllık raporum var demişsin bitişi 2022 değildir sanırım oraya 2022 yazmışsın ama 2012 dir büyük bir ihtimalle, eğer raporun sınavın yapılacağı 29 Nisan dan, sonraya kadar devam ediyorsa girebilirsin tabiki sınava.

Ben yeni geldim Selçuklu Halk Eğitim deydim, Müdür beyle konuştum; bana dediği, görme engelliler için olan kursu, görme engelliler derneği ön ayak olmuş o şekilde açmışlar, yine aynen ortopedik engelliler için açacakları kurs için de ortopedik engelliler derneği ön ayak olmuş, onlar için olan kursu 15 tatilden sonra açacaklarmış.

Bizim bir derneğimiz olmadığı için şahsi başvuru yapacağız ve 12 kişiyi bulursak kurs açılacak. Müdür bey eğer yeterli sayıda başvuru olursa ben kurs açarım kesinlikle diyor. Yani biz şahsen dilekçeyle başvuru yapacağız Selçuklu Halk eğitime. Müdür bana hastalığını, özür durumunu ve kurs açılmasını istediğim bir dilekçe yazmamı söyledi. O şekilde şahsi başvuru yapacağız biz.

Başvuruda lazım olan belgeler ise:

1-Başvuru dilekçesi (Yukarıda açıkladığım şekilde olacak.)
2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3- Son bitirdiğin okulun diploma fotokopisi

Arkadaşlar; eğer kursun bir an önce açılmasını istiyorsak bu belgelerle birlikte bir an önce Selçuklu Halk eğitime gitmeniz gerek, ben yarın götüreceğim kendi belgelerimi, 12 yi tamamladığımz zaman kurs kesinlikle açılacak, Müdür bey bizzat söyledi. Artı benim durumumda olup da, bu şekilde bir kursun açılmasını isteyen daha olmamış, eğer arkadaşlar bu şekilde bize ulaşır ve başvurularını yaparlarsa kursu açacağım dedi. Eğer yeterli başvuru olmazsa açamam dedi, o zaman da beni ortopedik engelliler için açılan kursa ekleyecek, her şekilde kursa gideceğim yani. Ama yeterli sayıya ulaşırız gibime geliyor, koca Konya' da bir ben yokum heralde bu şekilde olan.

Dediğim gibi şahsen başvuru yaparsanız kurs açılacak, ne kadar erken yaparsanız, o kadar erken kursa başlarız, saygılar. (Aklınıza takılan sorular olursa, bana yazı elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum.)

iyi hoş açılmış anladık da sınav kılavuzu çıkmadan hangi ders ve konulardan sorumlu olduğumuz bilinmeden neye göre ders anlatılcak onu anlamış değilim ??

Arkadaşım zaten nelerden soracakları az çok belli; türkçe, matematik, coğrafya, tarih, vatandaşlık, 657.

Sınav kılavuzunu beklerken, bu kursa gidip ders çalışmak bence çok mantıklı, ama sana göre değilse ben bir şey diyemem.

arkadaşlar ben özel bi şirkette çalışıyorum kurs saatleri nasılmış akşam yada hafta sonu olan varmı

bence saçma neye göre çalışılacak belli olmadan ders vermeye kalkıyor millet yontmak için.
sorular götürmelimi olcak arkadaşlar bilgisi olan varmı gerçi ortada bişi yok ama.

gazi kardeş engel durumuna göre kurs ayrılıyor mu? bir de sınavda lise-önlisans-lisans ayırımı var mı. eger böyle bir ayırım varsa herkesin aynı kursa gitmesi sorun yaratabilir;ama yine de gitmekte fayda var ben de başvuru yapayım sayı 12 olması lazım bildigim kadarıyla.

arkadaşlar Selçuklu halk eğitimin müdürüyle görüştüm bugün Şubat tatilinden sonra kursun açılacağını söyledi. bildigim kadarıyla ara tatil 6 şubatta bitiyor. o tarihlerde açılacak o zaman

Ben Selçuklu Halk Eğitim den geliyorum, başvuruyu yaptım, kurs kesinlikle açılacak arkadaşım, başvuru yaparsan girersin, 15 tatilden sonra açılacak. Benim durumum da olanlardan 12 kişi toplanmazsa, biz de ortopedik engellilerle birlikte aynı kursa gideceğiz, Mdr. Yrd. aynen böyle söyledi.

Kurs 15 tatilden sonra kesin açılacak yani, başvuran gider.

halk eğitim merkezleri açar açmaz bilmiyorum ama, sınav kılavuzu açıklansın özel dersanelerde pusuda bekliyor zaten hemen kurs açacaklar tabii parası olana???

merhaba bn izm de yaşıyorum burada ne zmn açılacağını nereden öğrenebilirim ilçe milli eğt ve hem lerin sınavdan haberi bile yok

Berfin ,Sen bence bağlı olduğun il-ilçe de Engelliler derneğine sor onlar daha iyi bilir,beni onlar yönlerdirdiler,bu konuda onlar sana yardımcı olur.

kardeşim kurs açıldımı açılmadımı? kimi açıldı diyor kimi 15 tatilden sonra diyor ki buda 20 ocak-5 şubat arası olduğu için 5 şubattan sonra açılacak demektir.2-3 AYLIK BİR kurs hızlı eğitim mi vercekcekler 2 ayda kim ne öğrencek birçok ilden hala ses seda yok hoş ses seda olsa bile halk eğitim merkezinin dibinde oturmuyor herkez bu insanlar nasıl gidip gelcek...bizim burda da kurs açılacak hala açılacak sınavdan sonra açılcak inşallah ne kaldı şurda sınava;)

ereğlide açmayan zihniyetin beynine tükürüyüm ben :)

KONYA Selçuklu Halk Eğitim Bu Pazartesi ÖMSS Kursunu Açıyor

xxxxx

hafta içi hergün 3 saatten 15 saat yapar güzelmiş. bizim burda hafta sonları olacak cumartesi 6 saat pazar 3 saat sanırım böle.

arkadaşlar selçuklu halk eğitim merkeziyle görüştüm büyük ihtimalle önümüzdeki pazartesi kurs başlayacak. başvuruda bulunan arkadaşları tek tek arayıp haber verecekler.

13 şubat pazartesi akşam saat 6da başlıyormuş aradılar bugün

Üst Alt