Kardeş; 2 yıllık raporum var demişsin bitişi 2022 değildir sanırım oraya 2022 yazmışsın ama 2012 dir büyük bir ihtimalle, eğer raporun sınavın yapılacağı 29 Nisan dan, sonraya kadar devam ediyorsa girebilirsin tabiki sınava.
Ben yeni geldim Selçuklu Halk Eğitim deydim, Müdür beyle konuştum; bana dediği, görme engelliler için olan kursu, görme engelliler derneği ön ayak olmuş o şekilde açmışlar, yine aynen ortopedik engelliler için açacakları kurs için de ortopedik engelliler derneği ön ayak olmuş, onlar için olan kursu 15 tatilden sonra açacaklarmış.
Bizim bir derneğimiz olmadığı için şahsi başvuru yapacağız ve 12 kişiyi bulursak kurs açılacak. Müdür bey eğer yeterli sayıda başvuru olursa ben kurs açarım kesinlikle diyor. Yani biz şahsen dilekçeyle başvuru yapacağız Selçuklu Halk eğitime. Müdür bana hastalığını, özür durumunu ve kurs açılmasını istediğim bir dilekçe yazmamı söyledi. O şekilde şahsi başvuru yapacağız biz.
Başvuruda lazım olan belgeler ise:
1-Başvuru dilekçesi (Yukarıda açıkladığım şekilde olacak.)
2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3- Son bitirdiğin okulun diploma fotokopisi
Arkadaşlar; eğer kursun bir an önce açılmasını istiyorsak bu belgelerle birlikte bir an önce Selçuklu Halk eğitime gitmeniz gerek, ben yarın götüreceğim kendi belgelerimi, 12 yi tamamladığımz zaman kurs kesinlikle açılacak, Müdür bey bizzat söyledi. Artı benim durumumda olup da, bu şekilde bir kursun açılmasını isteyen daha olmamış, eğer arkadaşlar bu şekilde bize ulaşır ve başvurularını yaparlarsa kursu açacağım dedi. Eğer yeterli başvuru olmazsa açamam dedi, o zaman da beni ortopedik engelliler için açılan kursa ekleyecek, her şekilde kursa gideceğim yani. Ama yeterli sayıya ulaşırız gibime geliyor, koca Konya' da bir ben yokum heralde bu şekilde olan.
Dediğim gibi şahsen başvuru yaparsanız kurs açılacak, ne kadar erken yaparsanız, o kadar erken kursa başlarız, saygılar. (Aklınıza takılan sorular olursa, bana yazı elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum.)