Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavı için matematik konu anlatımlarına nereden çalışabilirim?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar, sınava az bır sure kaldı. ben kursa gıtmedıgım ıcın turkce ve tarıh konularına KPSS hazırlık kıtaplarından calısıyorum. sozelde bu sekılde ders calısmada sıkıntı olmuyor malumunuz fakat matematık farklı; sızden rıcam onerebılecegınız **matematık konu anlatımı olan sıte yada lınk varmı**? sımdıden tesekkurler. sınava gırecek arkadaslara basarılar dılerım.

sınav konuları bellimiki hakan sadece gireceğim dersler belli kpss ve ömss kitapından çalışıyoruz işte konuları biliyorsan sen söle bana:D

ÖMSS ile ilgili yardım :)

merhaba arkadaşlar :) ben ömss sınavına girecem benim merak ettiğim konu matematikle ilgi acaba matematikten en çok hangi konulardan soru çıkar :) yardım ederseniz sevinirim

lise ye gidiyorum . yani ortaöğretim düzeyinde girecem sınavı . bu soruları eğitim düzeyine mi göre hazırlanacak

hani öss deşuan mat 2 varya,o dersin haricindeki yani mat1 olan derslere hep çalış..asal sayılar,problemler,köklü ifadeler vs vs..

Üst Alt