Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına inşaat teknikeri olarak girenler var mı?

mehmetkucuk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Özürlü Memur Seçme Sınavına İnşaat Teknikeri olarak girenler aldığımız puanları bu başlık aldında Yazalım...

Başarı Sırası : 199
Özür durumu : İşitme Engelli
Öğrenim Durumu : Önlisans

Siz inşaat teknikeri olsanız puanınız, sıralamanız, özür durumunuz gibi yazınız...

Bende ÖMSS ye inşaat teknikeri olarak girdim.

Başarı Sırası: 2154
Özür Durumu: Genel Özür
Öğrenim Durumu Önlisans

ÖMSS tercihlerinde zaten 3 tane inşaat teknikeri alıyorlardı. İstanbul, Eskişehir ve Balıkesir. 3 tanesinide seçtim bakalım hakkımızda hayırlısı.

evet bende varım 81 puan sıralamamı hatırlamıyorum açıkçası..zaten 3 kişilik kadro var el mecbur yazacağız hepsini..istanbul, eskişehir, balıkesir olarak sıralamayı düşünüyorum:confused:

bende inşaat teknoloji mezunuyum puan 53 sıralamam 6368 eğer 3 yer tekniker alıyorsa ve sizin puanınıza göre ben yerleşemem hayırlısı

3001 kadrolarından da tercih yapabilirdin kardeşim. hem merak etme bize de kalmaz zaten burada gördüklerin devede tüy kalır;)

3001 kadrolara verdimde ben tekniker olarak yerleşmek istiyorum bide maaş farkı var

atanamadık neyse sağlık olsun..allahtan işimiz gücümüz var umarım ihtiyacı olan birileri atanmıştır.

bende atanamadım :( inşallah bir daha ki tercihlerde :(

Üst Alt