Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de atanamazsak ikinci tercih döneminde tercih yapabilir miyiz?

hakan_56

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
[FONT=lucida grande]Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi aksamlar selamlar ben birşey sormak istiyorum.Şimdi bu tercihlerde atanamadık veya yerleşemedik diyelim.2 ve 3. tercih döneminde tercih yapabilirmiyiz ??[/FONT]

Aleyküm Selam.İyi akşamlar yapabilirsiniz tabikide atanmadığınız sürece kısıtlama yoktur.

Rica ederim.Atandığınız takdirde göreve başlamazsanız 2 yıl içerisinde tercih yapamıyorsunuz bilginiz olsun.

ömss için ek yerleştirme!!!

bu başlık var mı bilmiyorum;aradım bulamadım forumda;ömss için ek yerleştirme yapılır mı sizce?

hakan_56;

Herhangi bir yere yerleşemeseniz 2. tercihlerde tercih yapma hakkınız var. Ama ösym tarafından bir yere yerleştirilirde kurum tarafından atanmanız yapılmasa ozaman 2 ve sonraki tercihlerde tercih yapma hakkınız olmuyor, ömss ve puanınız yanıyor.

Üst Alt