Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurga Röntgeni (boy filmi) hakkında..?

Hasanben

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Namı değer boy filmi

ssk lar yani devlet hastaneleri bu filmi çekmiyor özel hastanelere sevk etmiyor çok ilginç tir ki böyle
askeri hastaneler çekiyor tabi ki üniversitelerde çekiyor
meziyetleri de şu
estetiğe giriyormuş herkezin bu filmi çekicek durumu olmaya bilir
cüney şar ın özel kliniğinin olduğu intermedde 420 milyona 2 kare çekioyrlar yazık devletimizin bu konuya el atması gerekli
maddi duurmu çok kötü olan aileler çocuklarının rahatsızlığını öğrenemesin mi çektiremeyeceği için

devlet hastanelerinde çekmiyorlar bu röntgeni..üniversite hastaneleri ise aşırı kalabalık sana 4ay blemedin 6ay sonra gün veriyorlar günü ozamana kadar insan beklemekten kafayı yer heralde?
Neyse o cüneyt şar'a gelince işi ticarete dökmüş resmen özel muaynanesiine gittim 200ytl bayıldım adam bana doğru düzgün bişey anlatmadı daha sonra başka sorun yoksa çıkabilirsin ben üniversite hastanelerinde ameliyat yapmıyorum dedi ve yolladı beni bende başka bir doktora gittim tabiki zaten allah ondan razı olsun Prof. Ünsal DOMANİÇ... o beni sağlığıma kavuşturdu cüneyt bey gibide yapmadı çok ilgilend ve ist. ünv. tıp fakültesinde(çapada)ameliyat oldum çok memnunum cüneyt beyde ordaydı ve ameliyat ediyordu hastalarını bana niye ameliyat etmyorum dedi anlamış değlim ama iykide olmamışım ona her ŞERde bir HAYIR varmış bunuda gördüm,,
ORTHAROD görüntüleme merkezine isteyenler gidebilir istemeyenlere eve bile röntgen çekmeye geliyolar hemde 180 ytl arka ve ön röntgen beklemeye 4ay değmiyo çapanın arkasında kalıyor arkadaşlar benimde kontorole az kaldı orda çektirn bence en uygunu orası
geçmiş olsun!.....

ewet dediğiniz gibi ssk nın bu konuda bi çalışması yok bende özel çektirdim 350 ytl ye mal oldu ama sonucta yapmak zorundayız sanrıım zamanla bu sorunlarda azalır her filmi istediğimiz yerde buluruz

sevilla anlamış olman lasım adamın derdi para üniv de yapmıyorum özel de yaparım demeye getirmiş aynen benden de 180 ytl almıştı fii tarihte

ve çok soğuktı azmi bey de öyle allah tan benim doktorun dünya iyisi doyumsuz bir hekim çok şanslıydım sapasağlamım şuan

BENCE HER YERDE ÇEKİLMESİ GEREKİYOR BU FLİMİN .ÖZELLER ÇOK PAHALI EVET.

Boydan filmin detayları hakkında bilgi verirmisiniz?

hıhı evt ve çok can sıkıcı bir duurm özel de çekilemez ki herkez

devlet hastanelerinin el atması lasımbu duruma azslında büyük bir azınlık sağlık bakanlığına dava açsa kazanılabilir

hasanben sana cook katılıyorum arkadasım..ben konya dayım.yasadıgım yerse ereglı..burda yok özel film cekılmıyo..özele de gıtmem saten.konya ya gıderım meram tıp a yıne de özel e asla para wermem..bende ıste kontrollerımde konya da cektırıyorum röntgenı..

saten su anda doktor doktor gesıorum we arastırmalar yapıorum..o yüsden öle kontrole de daha gıtmıyorum.. muayene ıcın gıttıgım her doktor cektı bu özel filmi.. ins hepsı de ceker..çünkü özel e gıtmem..allah ıns gıtmek zorunda bırakmaz.dewleeeeettt artık duyun ya sesımızı..

bu ssk we dewlet hastanelerı ne zaman ınsanların bı ısıne yarıycak cok merak edıyorum.. :?

boy röntgeni

herkeze selam,benim eşimde skolyoz hastası ve yazdıklarınızı okuyorum arkadaşlar ama siz demekki tam olarak araştırmadan özellere gitmişsiniz.eğer sosyal bir kuruma bağlıysanız zaten devlet hastaneside olsa,ssk da olsa eğerki kendilerinde yoksa yani yapamıyorlarsa sevk ediyorlar.biz MR samatya da çektirdik,boy filminide çapa da çektirdik öyle sırada yoktu.bir iki gün sonraya gün veriyorlar.herkeze sağlıklı günler diliyorum.

Re: boy röntgeni

valal mr için sevk etitiler ama boy filmi içn etmiyorlardı nasıl oluyor bu iş

ben mr ı zaten özlede çekilmiştim

bağdat caddesi intermedde sanırım

skolyoz filmi:)

arkadaslar skolyoz filmini baltalimanı devlet hastanesinde çekiyorlar ve ssk lılara ücretide almıyorlar bilginiz olsun... danışma:0212 323 70 75-200 sorabilirsdiniz bu numaradan.sosyal güvencenız yoksada 60 ytl miş fiyatı

..

valla ben kocaeli üniversitesinde hiç sıra beklemeden çektirdim çünkü doktorlar beni tanıyordu ve bu yüzden hiç bi sıkıntı çekmedim bence doktordan doktora fark var bu konularda;)

arkadaşlar ben çektirdim ama dediğiniz gibi para ödemedim ve çapada yaptılar ameliyatımıda orda olmuştum tek bi ilaç dışında hiç bir ücret ödemedimcüneyt şar hocaya laf söylemeyin bence. o olmasaydı ben şuan nasıl olurdum bilmiyorum evet sert görünüşlü ama galiba ben kendimi sevdirdim her soruyu sordum çok güzelde cevaplar aldım aynı şey azmi hoca içinde geçerli.çapa ortopedi ve travmatoloji bölümündeki hocalar ve asistan için ne desem az bile,ssklı olduğum halde düşünün yani

Üst Alt