Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Omurgada vidalar olan biri ötv’siz araç alabilir mi?
Merhabalar,bir yakınım için yazıyorum.
Kendisinin merdivenden düşme sonucu beline ve omurgasina 10 dan fazla vida takıldı ve %60ortapedi engelli raporuna sahip ötv siz araç alabilirmi?
Ben alamadım omurilik kemiğinde 12 tane platin var. ÖTV den muafiyet heyetine girdim %64 rapor aldım ve açıklama yapılmamış. Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum bilen birileri yazabilir mi acaba engelli ehliyeti mi almamız gerekiyor?
Üstad vites koluna yada sinyallere bir aparat takmayı gerektirecek bir durum varsa ÖTV muafiyeti oluyor yada otomatik vitesli araç kullanmayı gerektirecek bir durum olmalı. Mesela sağ kol 3 cm kısalığa %14 ortopedik engelle bu sene araç alan arkadaşım var.
@oxzd parmaklarında hissislik varsa çok uğraşman lazım ehliyetiniz bile yenileme olmayabilir sağlıklı arkadaşımın ehliyeti b parmaklarında hissislik ve uyuşma olduğu için hala Ehliyetini yenileme ye uğraşıyor heyet ameliyat olda gel dedi en son