Arkadaşlar merhaba. ben yeni üye oldum ve merak ettiğim şeyler var. çünkü daha yeni omiriliğimin eğri olduğunu öğrendim (omurilik eğriliğim doğuştan deilmiş ).
ben 16 yaşındayım. şu an okula gidiyorum. bu tatilde tesadüf eseri omuriliğimin eğri olduğumu öğrendim ve doktora gittim. bana korse önermedi ve ameliyat olmanın riskleri olduğunu söyledi. kaç derece olduğunu bilmiorum. bol bol spor yapmamı ve yüzmem gerektiğini söyledi. 6 ay sonra da doktora gitmem gerektiğini söyledi ve on yıl sonra kilo almamam gerektiğini söyledi.
benim merak ettiğim şeyler şunlar
eğzersiz olarak neler yapmalıyım?
ameliyatın riskleri neler?
korsenin zararları neler?
sırt çantası kullanmak zararlı mıdır?
göğüs ağrısı yapar mı?
yatarken yastıksız yatsak iyi mi olur?
ankara'da bildiğiniz iyi ortapedi doktoru ve hastane var mı?
bu soruların cevabını merak ediyorum. çünkü bilmedim çok şey vardır diye tahmin ediyorum. lütfen acil...
ben 16 yaşındayım. şu an okula gidiyorum. bu tatilde tesadüf eseri omuriliğimin eğri olduğumu öğrendim ve doktora gittim. bana korse önermedi ve ameliyat olmanın riskleri olduğunu söyledi. kaç derece olduğunu bilmiorum. bol bol spor yapmamı ve yüzmem gerektiğini söyledi. 6 ay sonra da doktora gitmem gerektiğini söyledi ve on yıl sonra kilo almamam gerektiğini söyledi.
benim merak ettiğim şeyler şunlar
eğzersiz olarak neler yapmalıyım?
ameliyatın riskleri neler?
korsenin zararları neler?
sırt çantası kullanmak zararlı mıdır?
göğüs ağrısı yapar mı?
yatarken yastıksız yatsak iyi mi olur?
ankara'da bildiğiniz iyi ortapedi doktoru ve hastane var mı?
bu soruların cevabını merak ediyorum. çünkü bilmedim çok şey vardır diye tahmin ediyorum. lütfen acil...