Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik Felçli olup diş tedavisi yaptıranlar, deneyimlerinizi yazar mısınız?

Swain

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar diş tedavime başlamayı düşünüyorum fakat aklımda bazı sorular var. Tedavi esnasında noroptik ağrı yada kasılma tutarsa ayrıca ne bileyim dişçi koltukları bize göre değil sanki . Daha önce bu durumda olup tedavi yaptıran varmı tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum

Engellilere uygun klinikler var onları bi araştarın derim, balgat ağız ve diş, etimesgut devlet hastanesininde engelli bölümü açıldı diye biliyorum.. bakanlığı arayıp teyid edin en temizi.. geçmiş olsun

Swain

Bu konuda dişçinin bir çözümü olamaz. Aşırı kasılma riski varsa birkaç kuşak kemerle bacaklar bağlanabilir koltuğa. Dişçiye de bu konudaki risk söylendiğinde o da tetikte olur. Panik yapılacak bir durum değil. Ben 3-5 ay önce bi kanal tedavisi için gitmiştim, sorun yaşamadım. Ama bende kasılma hiç yok. Koltuk rahatsız sadece o kadar. Sert. Çok uzun oturmadığım için dert etmedim.

OturanBoğa jonjon

Cevaplar için teşekkür ederim sağ olun, benim işlem muhtemelen uzun sürer biraz araştırma yaptım genel anestezi ile yapılabiliyormuş en doğrusu doktora gidip görüş almak ama bakalım bu durumu tecrübe eden arkadaşlar olmuş mu hiç

Üst Alt