Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliler, sıcaklarla aranız nasıl?

mehmett

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 16 yıldır yaz ayı geldiği zaman içimde hem biraz neşe hem de sıkıntı oluyor. çünkü terleyemiyorum. T4 den omurilik zedelenmesi mevcut bende. Hep aklıma şu gelir hani derlerya hamama giren terler işte sanırım hamamda olsa terleyemiyorum ve bu da aşırı derecede hararete ve sıkıntıya yol açıyor gece bile buz torbasıyla yatmadan uyuyamıyorum.
Aynı dert sizde de mevcut mu acaba ve bunun kolay bir yolunu bulabilen var mı?

Bol bol serinlikler hepimize :)

Valla aslında mumkun olsa bulsaydım buz torbasını bende sarılıp uyumak ısterdım ama malesef..:) zaten terlıyorum bırde yaz ayı geldı..:) hamam parasını odemıyorum gerk yok :)))

ne güzel terleyebilmek senin adına sevindim :)

ben sıcağı seviyorum. çok üşüyen, kat kat giyinen biriyim. akdeniz ikliminde olmama rağmen.benim de felçli tarafım hiç terlemez. ama öyle buzla falan hiç uğraşmadım mehmett kardeş. yazın bile klimalı ortamdan kendimi dışarıya ısınmak için attığım olmuştur. bacaklarım o bunaltıcı sıcaklarda bile soğuk olur.
benim de seviyem t4, seviyedaşmışız...:)

ben cok terleyen bir t12 felcliyim soğuk havalarda bile bazen sırıl sıklam oluyorum tabi felcli bölgeler haric

Ben de senin gibiyim Mehmett terliyemiyorum ve ateşler içinde kalıyorum. Yazın sıcaktan terleyen insanları kıskanıyorum. Terliyemediğim için daha çok tak yapmak zorunda kalıyorum. Hele yazın klimasız otomobille yolculuk acaip zor oluyor.

Üst Alt