Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlilerde yıllar sonra his kaybı yaşayan var mı?

Cloud.

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
1
malesef 10 yıllık bı omurılık felçlı olarak kalçamın bı kısmında mevcut olan hissim kayboldu 1 yıldır. bu karşılaşılabılen bı durummu merak ettim arkadaşlar

25 yıllık omurilik felçliyim yaşamadım ve duymadım ancak benim de sol kalçada hissin bittiği yerde ara ara sancı giriyor canımı çok yakıyor daha önce yoktu bunun sebebi nedir acaba?

Evet oluyor. Benim de önceleri hissettiğim ayak parmaklarımdaki hisler kayboldu..

Cloud.

Hiç duymamıştım böyle bir şey. Ama VİSAL-İ BAKİ de "bende oldu" demiş. Enteresan. Demek ki orada bir ödem var ve bir şekilde bu his kaybına neden olan bir hareketlilik olmuş

titan

Bende de oluyor dediğin gibi kalça kısmında. Bir anda geliyor 3-4 saniye yanma gibi bir acı oluyor, sonra geçiyor. Böyle ara ara oluyor. Benim gözlemim idrar yolu enfeksiyonunda bir artış olduğu veya grip olduğum zamanlarda oluyor. Enfeksiyonla alakalı olduğu düşünüyorum.

OturanBoğa
evet bende duymamıştım bölgesel olarak hayatımı etkılemeyecek bı yer ama yinede insanın keyfını kaçırıyor @VİSAL-İ BAKİ sizede geçmiş olsun hocam tum dunyada ıkımızde yoktur işallah bu durum:D

Üst Alt