Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçlilerine % kaç özür oranı veriliyor?

necmeddin

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Ben trokal 8 omurilik felçlisiyim özür oranım kaç olabilr bilen varsa yazsın .Sevgili Bülent kardeşim sen bilirsin bu işleri .

%80 ve uzeri....bazı hastanelerce degısıyor

Ben birinde %95 aldım. diğerinde %85 aldım. yanılmıyosam şimdiki formüle göre omurilik felçlilerine %84 veriyorlar.

Ben 2006 yılında %95 aldım araba almak için o zaman araç alamadım şimdi almak istiyorum o rapor gecersız sayıldı tazelemem lazımmış. yenı oranlar çıkmış acaba yıne alabilirmiyim.?

Omurilik felçli olup H sınıfı sürücü belgeleri ile gaz-fren elle kumandalı özel donanıma sahip sıfır aracı ÖTV istisnası ile satın alacak kişilerde rapor oranının hiç bir önemi yok.

Ben %90 ve üzeri alırsam raporu oğlum kullanması için alacaktım arabayı bu şekilde alan varmı diye araştırmak istedim.%90 üzeri alıp bu şekilde alan varmı acaba.?

Necmeddin bey % 90'ın üzerinde rapor alırsın sanırım ve o durumdada oğlunuz aldığınız arabayı kullanır.Selamlar

Üst Alt