Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Omurilik felçliyim, tansiyon sorunum var. Bunu aşmanın yolları var mı?
arkadaşlar omurilik felçlisi olarak tansiyon sorunum var. otururken gayet iyi fakat ayağa kaldırdıklarında hemen başım dönüyor. bol bol oturuyorum fakat bitürlü düzelmiyor.
önerisi olan var mı? tedavim evde devam ediyor..
sizi ayağa kaldırmadan önce varsa varis çorabı giyebilirsiniz. sonra karnınızı sıkıca bandajla sarabilirler.. bandaj olduğu için kan birden aşağıya hızla akmayacağı için daha rahat edersiniz... göreceksiniz baş dönmeniz azalacak... geçmiş olsun..
ben hastanede yatarken sedyeye baglayıp bellı aralıklarla ayaga dıkıyorlardı o zamanlar oturamıyordum sureklı yatıyordum ama sımdı oturmam duzeldı cok oturuyorum ayaga kalkınca basım donmuyor ama karnım acken ayaga kalkınca basım donuyor o baska nedenden heralde...
lovest42,açlık kan şekerin düşer..buna bağlı olarakta vücut dirençsiz olduğu için tansiyon problemi yaşarsınız...sende kendini aç bırakma..otur önce yemeğini ye,ayağa öyle kalk.