ıyı gunler arkadaslar bu sıteye yenı uye oldum herkese gecmıs olsun ve en yakında herkesın ıyılesmesı dılekelrımle baslıyorum soze
babam yaklasık olarak 21 gun once agactan dustu ve omurgasında kırıklar oldu ve omurlık de hasar olustu
su anda taburcu ettık evde tedavı verdı doktor.fakat hıc bır ılac yazmadı ve yapılamsı gerekenlerı solemedı .bana onerdıgı bı alet vardı onu kıraladım adı mentamove.su anda onu kullanıor.
babamın durumu ıse sole.bacakalrını hıssedıor cok rahat bı sekılde bacaklarını kaldırıp ındırebılıor bacakalrında kı guc ıyı .fakat ayak bıletklerınden asagısını hıssetmıordu ve tuvalet ıhtıyaclarını hıssedemıordu .
oturabılıor korse ıle fakat daha hıc dıkıltmedık ayaga .
arkadaslar sızden yardım ıstıorum bu konuda ne yapmam gerekıor ....
acaba ılerıde ayaga kalkıp yuruyebılır mı ....
hastanedeyken ayak bıleklerını oynatamıordu bıle hıc kıpırdamıordu
ama sımdık o aletı kullanamaya basladıgımızdan berı oynatmaya basladı az da olsa
mesane ıhtıyacları ıcın yapmam gerekenler egzersız hareketlerı ıcın yapmam gerekenlerı bana anlatabılırmısınız:
yardımlarını fıkırlerınızı beklıorum arkdaslar
babam yaklasık olarak 21 gun once agactan dustu ve omurgasında kırıklar oldu ve omurlık de hasar olustu
su anda taburcu ettık evde tedavı verdı doktor.fakat hıc bır ılac yazmadı ve yapılamsı gerekenlerı solemedı .bana onerdıgı bı alet vardı onu kıraladım adı mentamove.su anda onu kullanıor.
babamın durumu ıse sole.bacakalrını hıssedıor cok rahat bı sekılde bacaklarını kaldırıp ındırebılıor bacakalrında kı guc ıyı .fakat ayak bıletklerınden asagısını hıssetmıordu ve tuvalet ıhtıyaclarını hıssedemıordu .
oturabılıor korse ıle fakat daha hıc dıkıltmedık ayaga .
arkadaslar sızden yardım ıstıorum bu konuda ne yapmam gerekıor ....
acaba ılerıde ayaga kalkıp yuruyebılır mı ....
hastanedeyken ayak bıleklerını oynatamıordu bıle hıc kıpırdamıordu
ama sımdık o aletı kullanamaya basladıgımızdan berı oynatmaya basladı az da olsa
mesane ıhtıyacları ıcın yapmam gerekenler egzersız hareketlerı ıcın yapmam gerekenlerı bana anlatabılırmısınız:
yardımlarını fıkırlerınızı beklıorum arkdaslar