Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik L3 L5 te avm (damar yumağı) için gamma knife uygulayan var mı?

Susurluklu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Omurilik L3 L5 te avm (damar yumağı) var bu beni belden aşağı felç ediyor Hiç bu bölgeye gamma knife uygulanan arkadaş varmı aranızda bilgi verirmisiniz

Bu konuda deneyimi ya da bilgisi olan var mı?

2007 yılında omurilikte T6, T12 uzun segment avm geçirdim Eskişehir de konulan yanlış teşhislerle zaman kaybettikten sonra Ankara da profosör doktor ersin tan'a ulaştım hacettepe üniversitesi noroloji bölümüne yatırılarak Saruhan çekirge ve ekibi tarafından yapılan anjiyoda avm teşhisi kondu. Ondan sonra anjiyo yöntentemi ile yapılan operasyonla kanama yapan damar kapatıldı. Şuan durumum stabil. Yardım almadan yürüyebiliyorum. Belden aşağımda güç ve his kaybı aynı zamanda hareket kısıtlılığı var. Şuan sizin durumunuzu bilmiyorum Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç. Acil şifalar.

Teşekkür ederim sizede Allah acil şifalar versin Bende artık en fazla 10 dk ayakta durabiliyorum iki bacakta uyuşuk dışarı tekerlekli sandalye ile çıkabiliyorumYerinden ötürü hiç bir müdahalede yapılamıyor Halimize şükür böyle idare edicez artık

Susurluklu

Bu Durum Hakkında Acıbadem Altunizade Hastanesinde
Beyin Cerrahı
Prof.Dr Necmettin Pamir
Dr.ÖĞR Üyesi Mustafa Güdük’e Görünün Derim Şartları Bir Çok Hastaneden Çok İleride ve Çok İyi Hocalarımızdandır Kendileri En Azından Bir Değerlendirsinler

Geçmiş Olsun..!

Ben de 1 sene önce kanama geçirdim T5 te. Önceden AVM m olduğunu biliyordum ama bu yöntem omurilige uygulanmıyor sadece beyin için denildi. Hiç bir müdahale edilmeden beklenildi ve sonuç hüsran aniden kanadi göğüsten aşağı felç. Hiç bir ilerleme de olmadı bende

Ayrıca Cerrahpaşa da Civan Işlak. Gitmediyseniz görünün MUTLAKA. Bana da müdahele edemeyiz denildi sonunuz benim gibi olmaz inşallah

Spinal avm hastası olanlar ,kanama geçirip felç olup ilerlemesi olan var mı? Hangi seviyede ne durumdasinız?

Üst Alt