Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önce SSK çalışanı sonra memur olan kişinin emekliliği..?

edam

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
mrb benim engelim yüzde 51 ortopedik engeliyım .işe baslangıç yılım 1995 3 yıl çalıştım ondan sonra calışmadım şimdi öğretmen oldum(bır yıldır öğretmenim). ne zaman emekli olurum .

başlığı çok güzel düzeltmişsiniz tşk

Merhabalar arkadaşım.
Biz bu konu üzerine baya bir yorum paylaştık fakat bir sonuca varamadık.
Kimine göre
a) % 50 ilâ % 59 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 16 yıldan beri sigortalı olmaları ve 4320 gün,
b) % 40 ilâ % 49 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 18 yıldan beri sigortalı olmaları ve 4680 gün,

Başkasına göre 16 veya 18 tam yıl çalışmak. Tam sonuca varamadık.
http://www.engelliler.biz/forum/eme...i-statusunde-memuru-olanlarin-emekliligi.html

Bilgisi olan paylaşırsa seviniriz

Yani, emeklilik zamanınız geldiğinde alacağınız rapor oranına bağlı olacak emeklilik süreniz.

ssk+bağkur+askerlik/doğum borçlanması hepsi hizmet süresi olarak toplanacak ve rapor oranınıza göre XXX gün primle emekli olacaksınız.

Üst Alt