Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önce SSK sonra Bağkur, sonra yine SSK. Bu durumda emeklilik şartları..?

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
merhab,a öncelikle benimde 15-03 1997 ssk girişim ve ondan sonra 6 yıl 20 gün bağkurum var. şimdi de ssk'da devam ediyorum. ssk toplamım 1363 gün. emeklilik şartlarımı söyleyebilir misiniz? vergi indirimi alabilirsek inşaallah ...

teşekkürler

memolikk ;
Vergi indirim hakkı kazanırsan o zaman 17 yıl sigortalılık süresi ve 3920 gün pirimle emekli olabilirsin...
15/03/1997+17: 2014 yılında emkli olabilirsin..

ilker bey cevabınız için teşekkür ederim sağolun....

ilker bey tekrar merhaba benim bağkur toplam günüm bu 6 yıl 20 günü gün olarak hesaplayıp ssk mın üstüne sayacağım değilmi o zaman üç bin küsür günüm olmuş oluyor değilmi ve 2014 e kadar günümü tamamlayıp emeklilik için başvurabilirim mi teşekkürler

Evet bagkur günlerinizide ekleyip 3920 güne tamamlayacaksın....
Yalnız dikkat etmen gereken bir husus var bağkurdan çıktıktan sonra ssklı olarak çalışmaya başladıktan sonra 3.5 yıl (1261 gün) ssklı olman gerekir ssk dan emekli olabilmen için...

emeklilik

merhaba arkadaşlar

benim ssk başlangıcım 15.03.1997 ve günüm 1863 günüm oldu ve devam ediyor ssk
arada da 6 yıl 20 günlük bağkurum var

emeklilik ve maaşım tahmini ne olur
%40 vergi indirimi aldım 97000 tl sgk dan toplam kazanç gözüküyor artı bağkur olacak

bana ayrıntılı yazarmısınız teşekkürler

Tahmini olarak toplam kazancınıza göre 700 tl emekli maaşı bağlanır memolikk

merhaba ilker bey neden 700 acaba şöyleki kafama takıldı 97000 kazanç olmuş ve bağkur kazancıda eklenince nasıl ekleniyor bağkur bilmiyorum ama nerdeyse 200 000tl ye çıkıyor dur ve 2014 .3 . aya kadar da çalışacağız sgklı olarak 1750 aylık kazanç olarak sizce biraz bana yazabileceleriniz olacaktır ne dersiniz asgari ücrettten yatanlar 650 alıyorsa benimki 700 garip değilmi sizcede saygılar...:)

Biz Tahminde bulunuyoruz memolik o zamana kadar çok şey değişir.Biz şuan verdiğin toplam kazanca göre tahmini bir rakam da bulunduk..

teşekkür ederim çok hızlısınız maşaallah

benim önce ssk 1384 gün sonra 4/B 1 yıl 19 gün..malulen emeklilik başvurusu için 37 günüm eksik bunu 4/A dan mı 4/B den mi ödemem benim yararıma olur..(en son 4-B ödedim.)

Ferdi;
Sizin açmış olduğunuz konuda yazmıştım..
1737 gün olan prim gününüzü çalışan olarak ssk da 37 gün daha prim ödeyiniz,prim şartınızı tamamladıktan sonra sgk malulen emekli olmak için müracaat edin kurum sizi yetkili bir hastaneye sevk eder ve %60 ve üzeri rapor alır iseniz malulen emekli olursunuz

Üst Alt