Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Once Upon a Time / Yabancı Dizi

Sirine

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
88680-once-upon-a-time-once-upon-a-time-poster.jpg

88679-once-upon-a-time-once-upon-a-time-poster.jpg

88682-once-upon-a-time-once-upon-a-time-poster.jpg

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee en sevdiğim karakter...

88683-once-upon-a-time-once-upon-a-time-poster.jpg

Rumplestiltskin-Belle-HQ-once-upon-a-time-32672997-3206-2048.jpg

Bu karakteri inanılmaz çok seviyorum Rumplestiltskin..!
Son bölümde ölüm döşeğindeydi...
Eğer o ölürse cidden dizi anlamını yitirecek benim için...
Güçlerini Henry'e devretmesinden korkuyorum karanlık olan olarak...

eee yok izleyen?
Hatic?
Nellas? nerdesiniz :D
FROZEN devri başlıyor :D

Olmaz mı izleyen :)...yeni sezon Frozen lı olacak, stroybrooke' u donduracak..her nekadar bu dizinin çok uzatıldığını düşünsem de masallara karşı zaafın var arkadaş :D...

aynen valla uzatabildiği kadar uzasın arkadaş Rumplestıltskın hastası olarak yani ben bu adamı görmekten ve gücünden oldukça haz duyuyorum...
Bitmesin...
Regina napacak çok merak ediyorum ben Reginacığım arkadaş :D
Kötü mötü haklı kadın...
Gerçek aşkı bul sonra emma'nın yüzünden geçmişten gelen kadın gerçek aşkın eşi çıksın olacak iş mi?
Kötü Kraliçeyi bu konuda destekliyorum :D
Napalım yapmasaylarmış o zaman :D

Kesinlikle Regina haklı...seven kadın neler yapmaz ki ...hele de cadı iseeee....:D

Nellas'ım canım benim
frigman gibİ olmuş :D
bencede seven ne yapmaz...
korksunlar bence Kötü Kraliçeden :D

Imdb 'de 28 eylülde başlayacağı yazıyor :D...

Evet sayfası hareketlendi bu ara soğuk kara kış bizi bekliyor

Sıkı başladı... Frozen'in altında da Rumple var..
Bakalım ne olacak sonu..

biri iyi biri kötü iki kar kraliçesi ile karşı karşıyayız...
bakallım neler olacak bu sezon?

bir an önce başla olaylar karışık baya :S

Ve 9. bölümü de dün akşam itibari ile izledim :)...bu sezonu sevdim..konu orjinal çünkü :)...rumpıl yine kötü oldu gerçi hep kötüydü :/...ama bell in her şeyi öğrenip ona tekmeyi basması lazım...bizim kurtarıcı oldu büyücü :D...regina her zamanki gibi harika :D...eeveet bu kitabı yazıyor cidden :D

:eek: son iki bölüm izlemiyorum kumbara meselesi sezon sonu hoş olmuyor beklemek :D

Valla bende sırada bir sürü dizi olduğu için bekleme yapmadan izliyorum...:D bunu ikişer ikişer izledim :D

@sirine izlemiyor musun artık bu diziyi??? :D...bu sezon cidden en iyi sezonu bence OUT ın

Çık bi ara ara verdim :S
içimden gelmez oldu dizi izlemek NAZAR DEĞDİ :D

Nellas'ım bugun 3 bölüm izledim gayet iyiydi..Aslında sezonun bitmesini bekliyordum... Ama dayanamadım ısrarlarına :D
3 kardeşlik bağı nasıl yok olacak?
Meraklandım bayağı.... En güçlüsü Emma olabilir mi acaba ki görünüşe göre öyle...
Kanca'ya çok üzüldüm yaaa kalbini geri almanın bi yolu olmalı böle yaşanmaz...
Bu arada Regina için çok sevindim :D

Ahhh sirine aahh..neler neler olacak daha...rumpel sinir ediyor beni yaa sevmiyorum artık onu :p....

Bende dün çok sinirlendim ona bencil güç manyağı...
Burda söz konusu olan masum aşk adamı Kanca :(
Ölüyomu yoksa :(

Hmmm :) senceeee ölür mü cingöz hiiiç....Ya Regina ya üff yaaa :(

Noldu onaaaaaa Robinsiz mi kaldı gene offfffffffffffffffffff
9. bölüme geçtim nellas yaa :D
adamı merakta bırakma :D
zaten o kitap sayfası sanırım bi üçkağıttı :(

İyi iyi bişi kalmamış az kalmış :)...hmm şimdi konu o kitabın yazarına döndü canım ;)

Sana tüyo :D köken vaMpir olarak tanıdığımız Michael yana baba avcı vampir dizimize katılıyor :D :D :D
Çıktımı daha bilmiyorum ama :D

Hmmm izlemediğim dizi vampir günlükleri..elemanın tipine baktım da, yok daha böyle bir gelmedi diziye :D

Ayrıca süpriz bozan nellas frozen'in kapanmasıyla birlikte 101 dalmaçyalı takıntılı kadın Cruella,
Deniz kızı Ariel'in sesini çalan kötü Ursula ve Maleficent dizinin yeni karakterileri arasında yer alıyor :)

1508561_748401671881996_8886227304422564158_n.jpg

Eveeet onları gördüm işte...ama sana söylemedim süpriz bozmayayım diyeee...Cruella ne alaka yaa oldum tabi :D

bence Cruellaya kel alaka diyorum :D
ikisi masal kahramanı diğeri çizgi film yahu :D

Ya bi de hiç bi fantastikliği de yok...napcak dalmaçyalı köpecikleri mi öldürmeye çalışacak :D...Maleficent süper olmuş ama sen bilmezsin True Blood dizisindeki vamp vampirellamız Pam :D

Üst Alt