Antalyada Alanya yolu üzerinde Kızılot mevkisinde Felicia Willages adında birinci sınıf bir tatil köyü var. Ben bir hafta sonu geçirmek için gittim engellilere uygun odaları var belirli sayıda, plajından, havuzuna, restauranta kadar her şey biz engelliler için düşünülmüş.. Kumsalda bile sandalye ile çok rahat gezebiliyorsunuz özel yerler yapılmış.. Odalarda banyo çok geniş içinde sandalyeyle çok rahat hareket edebiliyorsunuz, wc tamamen bize göre düşünülmüş ve yanlard tutunma yerleri mevcut, lavabonun boyu herşey çok fazla ilgimi çekti ve çok memnun kalmıştım.. Ama tek eksi yönü burada bulunan bir çok tatil köyleri gibi yerli müşteri almıyorlar.. Bizim ülkemizde gecen bazı kurallar malum tanıdık v.s. vasıtasıyla ya da otelin o andaki rezervasyonlarındaki boşluğa göre sayılı kişiler alabiliyorlarmış sadece..
Fiyatıda sezona göre dğişiyor ben 1 haziranda gitmiştim herşey dahil bir günlüğü 100 ytl gibi bir rakamdı..
Fiyatıda sezona göre dğişiyor ben 1 haziranda gitmiştim herşey dahil bir günlüğü 100 ytl gibi bir rakamdı..