sayın oturanboğa bu konuyu sgk bilgi edinmeye sordum bana verilen cevap aynen şöyle
[SIZE=2]Cevap[/SIZE] [SIZE=2]:[/SIZE] [SIZE=2]Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.[/SIZE]
[SIZE=2]BÖBREK NAKLİ OLANLARIN VEYA DİYALİZ HASTALARININ MALÜLEN EMEKLİLİĞİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR; ANCAK 506 SAYILI KANUNUN DEĞİŞİK 60'INCI MADDESİNİN C BENDİNİN 4958 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK (b) FIKRASINA GÖRE (SAKATLIK AYLIĞI)AYLIK BAĞLANMA ŞARTLARINA TABİ OLABİLİRSİNİZ. SAĞLIK KURULU RAPOR ORANLARI İLE İLGİLİ KURUMUMUZ TARAFINDAN HERHANGİ BİR ÖNGÖRÜ MÜMKÜN DEĞİLDİR, BU KONU İLE İLGİLİ YÜKSEK SAĞLIK KURULUNDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. ALACAĞINIZ RAPORA İSTİNADEN RAPOR DERECENİZİN EN AZ %40 OLACAĞI VARSAYIMIYLA 16 YIL 3760 GÜN ŞARTLARINI YERİNE GETİRMENİZ HALİNDE TAHSİS MÜRACAATINDA BULUNABİLİRSİNİZ.[/SIZE]
[SIZE=2]Bilgilerinizi rica ederiz. [/SIZE]
[SIZE=2]Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği[/SIZE] [SIZE=2]Bilgi Edinme Birimi[/SIZE]acaba bunlarmı bişey bilmiyor yada yönetmelikmi degişti
kaldiki benim raporum %90