Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikoz tanısı aldım, ağır işte çalışabilir miyim?

Vtecll

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
3
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda organik olmayan psikoz tanısı aldım sizce ağır işte çalışabilir miyim?Bir iş var,işin niteliğini öğrenecem yakın zamanda buradan paylaşırım.Ruhsal engelli olup bu tarz bir işte çalışan var mı?

Raporum var bipolardan bu arada 30 yaşındayım.İkinci tanı farklı oldu.

Valla bendede var ama hep yarı yamalak gittim doktora. Fabrikalar da sorun yaşıyorum geçinemiyorum sinirli oluyom alınganlık var kafa bazen basmıyo gece vardiyası beni bozuyo ne bilim v.s v.s

Bende ne var acaba rapor işi nasıl oluyor acaba ya 6ay tedavi görüp kendi isteğin ile mi heyete giriyon yada doktor muu sokuyor doktor da sokmazsa napcz adam belki yıllarca tedavi deyip oyalarsa neapcaz çok taktık kafaya bu olayı of

Tanısı belli değil ilk rapor anlattım hiçbişey olmadan yğ

Tekrar bir doktora görün ve rapor işini konuş derim.

Tanısı belli değil ilk rapor anlattım hiçbişey olmadan yüzde sıfır verdiler sora devlet te yüzde 40 depresyon enson hakem hastane 6ayda 1 psikiyatri tedavisi uygundur dedi ben uğraşmadım artık aradan 6 yıl geçti kpss sınavları vardı korktum bide karşıma çıkar mülakat elenirim diye. Fabrikalar da sorun yaşıyorum sobaya elimi değdirip cekiyom boğazımı sıkıyom hafif ten kendi kendime konuşuyorum ikinci insan varmıs gibi bide sinirli oluyorum bazen kafa basmıyo pek insan içine cıkmıyom tembellik var deprem olsa ilk zenginler ölsün istiyorum nevr acaba bende

İyide doktorlar artık kolay kolay rapor vermiyomus onu neapcaz işte adam yanlıs anlamaz mı şuna bak ilk gelir gelmez rapor buneya demez mi zor diyolar ya artık rapor

Onu biliyorum da rapor işini nasıl konuşayım ki doktorla biz vermiyoruz diyormuş onlar zormuş rapor almak oyalarsa yıllarca napıcaz ayrıca ne olabilir acaba bende majör depresyonmu acaba

6ay tedavi görüp kendim heyete girsem olurmu ki acaba

2014 de hakem hastane rapor verdi raporda özür oranına karar verilebilmesi için 6ayda bir psikiyatri tedavisi uygundur dendi. Ama aradan geçti napıcam bilmiyorum ya

Ben de bir sabah uyanıyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Sanırım motivasyonsuzluktan.Her şeyi yarım bırakıyorum bu yüzden.

Egosum397
Tedavileri yarım bıraktığını söyle çalışamadığını falan o zaman zaten doktor ona göre tanı koyup rapor verir rapor almaktan çekinme hasta olduğuna göre rapor senin hakkın

Vtecll
Çalışamıyorsan çalışamadığını söyle oda sana tedaviye rağmen çalışma olanağı vermeyen diye rapor verir sende işine bakarsın

Koalaaa Nasıl işime bakacam bu hastalığın bir tedavisi yok mu ben çok ağır hasta değilim.Çalışmazsam daha kötü olacak her şey yaşım 30 nasıl yuva kuracam çalışmazsam.

Vtecll
Hasta olmak sadece yatağa bağımlı olmak değildir. Sen hastasınki bu rapor sana veriliyor. Ömür boyu ilaç kullanacaksın. Zaten çalışabileceğin işler sorumluluk gerektirmeyen işler olacaktır. Bu tarzda işleri özel sektörde bulması zordur. Zaten devlet memuru olacaksan kimse olma demez sana. Birçok engelli yuva kurmadan yaşıyor bu dünyanın sonu değil.

Hayırlısı neyse o olsun ama ben bu işin peşini bırakmayacağım,deneyeceğim.

Vtecll
Kardeş sen yukarıda herşeyi yarım bırakıyorum yazıyorsun burda farklı konuşuyorsun aklın karışmış olabilir aynısı bendede oluyor sende haklısın

Yıllardan beri her şeyi yarım bırakıyorum ama son tedaviden ümitliyim o yüzden öyle yazdım.

Üst Alt