Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Müdürlüğü 2009 Yılında aldığım raporu yeniletmemi istiyor. Ne yapmalıyım?

yaprak1981

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar ben orman müdürlüğünün sınavına girdim ve sınavı kazandım .
kazanan arkadasları cağırdılar ve hazırlamamız gereken evrakları bize verdiler.
benim özürlülük raporum 2008 ve 2009 yeniletmiştim %49
bize özürlülük raporlarınızı tekrar yeniletin diyorlar .
kazanan arkadaşlarla beraber sok olduk.
neler yapabiliriz.bize cok acil bilgi verirmisiniz??

bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim,

sağlık kurulu raporunuzda SÜREKLİ ibaresi var ise tekrar rapor istemeleri oldukça mantıksız. Ayrıca zaten raporunuz 2009 tarihli ise yeni mevzuata göre verilmiştir.

raporu istedilerse ve bunda ısrar ediyorlarsa 2 çözüm var, 1. gidip raporu yeniletmek, 2. hukuksal yollardan hakkınızı aramak.

o raporu kabul edip sizi sınava almışlar, raporunuzda yeni mevzuata uygun ise yeni rapor istemeleri çok saçma doğrusu.

Yanlışım veya eksiği var ise arkadaşlar düzeltecektir.

Burası Türkiye, mantıklı bir iş beklemek mümkün değil, saçmalıklar ülkesinde yaşıyoruz. Baştakiler sadece kendi menfaatleri için çalışıyor , millet hikaye onlara göre.

Merhaba Arkadaşım Tebrikler,
Tamam yeni rapor çıkarın ne olacak ki sorun mu var.
Belli ki işi ciddiye alıyor ve bazı sahtekarlar yüzünden bu uygulamayı getirmişler.
Haliyle kurunun yanında yaşta yanıyor ama zorda olsa bence yeni raporunuzu çıkartmanız gerekecek.

teşekkür ederim arkadaslar
evet raporum da sürekli yazıyor .
bence problem cıkmaması gerekiyor neden böyle yapıyorlar anlamadım acıkcası.

Yeni raporu istesende alamazsın zaten, eğer aldığın rapor işkur aracılığı ile iş için alınmışsa yeni bir rapor alamazsın elindeki rapor geçerli bunu memura böyle anlat. İtiraz etme ihtimali yüksek mükerrer rapor olur diye yönetmelikten bahset.

hükümet böyle birşey işte önce sınav yapar sonra zora sokar geçmiş olsun allah kolaylıkversin

Sevgili arkadaşım bence hiç panik yapma sen işin bu safhasına gelmişsin bundan sonra da bırakma rapor için tekrar başvur alırsın sorun çıkmaz sanmıyorum.

hocam bunu neden dert ediyorsun ki biz elimizdeki raporu hile hurda ile almıyoruz doktorlara ben iyiyim desen bile sana %49 damgalayacaklar. burda tek sorun zaman kaybı heyetin kararı yine aynı olaçak

Yav ne kadar saçma bişey.Sen ilk önce o raporla sınava başvuruyu kabul et sonra kazanınca raporunu yenilet diyor var mı böyle saçma birşey.Zaten işi zora sokmasalar şaşardım illa bi çomak sokuyorlar ne var yani elindeki raporu kabul etseler madem kabul etmiyecektiniz başvuru zamanında neden kabul ettiniz böylelerine yapılacak belli ama ben bu ve bunun gibileri Allaha havale ediyorum.Biz engellileri kapı kapı dolaştırmayı herhalde çok seviyorlar.

yasemin hanım, ne yaptınız kurumla görüşebildiniz mi tekrar, ne karar verdiler, raporu istiyorlar mı illa, bir kurum istiyor, bir kurum istemiyor ne bu anlayış farklılığı anlamadım. sistem mi hatalı yoksa kişilerin yorumları mı?

yaprak1981 kardeş:
Bu hangi sınav. 24 Ekim'deki mi? Meslek ney? Bana cevap gelmedi de, bilgilendirirsen sevinirim.

ne yaptınız yeni rapor aldınız yoksa eski raporu kabul ettiler mi bunu aydınlatırsanız seniniriz YAPRAK1981 CEVAP BEKLİYROZ SENDEN...

Hangi orman bölge müdürlüğü sizden raporu tekrar istedi

vergi indirimim yok yardımcı olurmusunuz?

merhaba arkadaşlar ben 26.11.2010 tarihinde memurluğa adım attım.
benim vergi indirimim yok .benim engelim skolyoz %49
bana yeni rapor al derlerse ve raporumu düşürürlerse ne yapmam gerekiyor.
lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
şimdiden teşekkür ederim.

Vergi indirimi hakkı alıp almamanın sizin sakat statüsünde çalışmaya devam edip etmemenizle hiç bir ilgisi yok. Sakat statüsünde çalışmak için ihtiya. duyulan tek şey işe girişte beyan ettiğiniz %40 ve üzeri rapordur.
İşe girdikten sonra vergi indirimi alsanız da fark etmez almasanız da. Rahat olun...

Üst Alt