Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orta kulak iltihabı sürekli tekrarlıyor..?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Yıllardır orta kulak iltihabım var. zarlar delik. yıllar önce ameliyatla temizlenmişti ama gel gör ki,hep tekrarlıyor.
şimdi yine oldu damlalar ve antibiyotikle geçti. ve doktor bir toz aldı gel dedi borit asit galiba beyaz toz onun kulağıma döktü. nedir bu, ne işe yarar.
yarım şişe bende kaldı dedim niye böyle tekrarlıyor. beynin hastalığın kandırıyor falan dedi geçiyor gibi gözüküp saklanıyor sende geçti sanıyorsun ama bir süre sonra tekrarlıyor dedi... en son çare ameliyat dedi...

zaten işitme kayb var..bitmek bilmeyen çınlamam var...

alternatif tıp arayışındayım..var mı çaresini bulan...

bağışıklık sistemlerinize baktırmanızı tavsiye ederim.sürekli orta kulak iltihabı ve kronik enfeksiyon varsa immün sistemlerinize bir baktırın derim.

hayır 7 yaşında deniz suyundan oldu.parasızlıktan doktora gidemeyinci ilitihap kulağı yedi bitirdi.zarlar delindi ameliyatla iltihap temizlendi ama zamanla yine oldu.damla ve antibiyotikle geçiyor bir kaç ay sonra yine tekrarlıyor..

ben iki kulağımdan doğuştan beri çekiyorum bu illeti ensonunda prf. doktora ameliyat oldumda kurtuldum (5.ci ameliyatla) dediğin gibi 3-4 ayda bendede tekrarlıyor iltihap ama öncekine göre şükürler olsun rahatım ilerleyen zamanda işitmede zorluk çekersin en iyisi prf.dr görünmen nasıl kurtulurum sorusuna yanıt aramaktansa bir gitmeni tavsiye ederim...

ortasekerli siz hep iltihap isini ciddiye almadan ucuz isitme cihazlarina yoneliyorsunuz takip ettigim kadari
bunu yapmayin cok ciddi bir sekilde tedavinizi yaptirin once
sonrada en azindan rise kaliupli yani hkulaginizin hava almasini saglayan kalipli cihazlardan kullanin bunlar yenice oldugundan biraz pahali tabi
hatta mumkunse isitme cihazi kullanmadan baska alternatifler arayin

oncelıkle ıc hastalıkları yanı dahılıye doktoruna durumu anlatın..ıga ıgm ıgg tahlıllerını ıstedıgınızı belırtınız..yada sızde bır labarotuarda yaptırabılırsınız..ısıtme cıhazından ıltıhap varken randıman alacagınızı sanmıyorum.bagısıklık yetmezlerınde kulak ıltıhapları sık gorulur..tahlıl yaptırmayı bır deneyın

Üst Alt