Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik sürekli engelim var. Araç alabilir miyim?

Kemal_57

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar daha önce heyete girdim sağ kolumda tam açılmama sıkıntısı var sadece ortopediden toplam %9 oran verdiler ama aynı heyet ÖTV indiriminden yararlanamaz yazdı rapora. Ehliyetim normal b sınıfı
Şimdi ben tekrar denesem hem ehliyetimi değiştirsem ve tekrar heyete girsem ötvsiz araç alabilir miyim?
Heyet raporu linkte

https://r.resimlink.com/BOH5odN.jpg

Bu raporla alamazsın 2019 sonrası raporlarda SADECE HAREKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANMALIDIR. ibaresi olmak zorunda kolda bir kısıtlılık var ama araç kullanmanı etkileyecek durum da mı 1 aşamada buna ilindeki devlet hastanesi doktoru karar verecek. Eğer komisyona sevk ederse 2 aşama olarak komisyon karar verecek komisyon uygun kısıtlama verirse o zaman tekrar engelli heyetine girip ötv indirim istediğini belirtip heyete girersin ama dediğim gibi kolunda ki kısıtlama araç kullanmana sıkıntı yaratmıyorsa biraz zor gibi

Üst Alt