Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Osmanlıda Evlenme teklifi‏

karakaya

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
77
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Osmanlı zamanında bir adam bir bayanın karşısına geçer ;[/SIZE][/FONT]

[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]"-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem cemalinizi görünce [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]değildir.. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet, zevc-i[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]izdivacınıza talibim!.."[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bayan da cevaben;[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]"-O mahrem suratınıza bir sille-i osmaniye nakşedersem sekte-i kalpten[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]terk-i hayat edersiniz..." ;)[/FONT][/SIZE]

Demekki taaaa Osmanlıdan geliyomuş bu bizim Türk bayanlarının burnu havadalığı . . Şimdikilere hayret etmemek gerekmiş şimdi anlıyorum . .

[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]"-O mahrem suratınıza bir sille-i osmaniye nakşedersem sekte-i kalpten
terk-i hayat edersiniz..." ;)
[/FONT][/SIZE] bi bayan bana bunu sölerse gülme krizine girerim hele bide kırıta kırıta ahahah:)

bal gibide naz işte, ne diyecekdi :) bende aali ahvalinize vuruldum..desti izdivacınıza yes diyorum ..diycek hali yok ya:) .. daha mendilini düşürecek, erkek mendili alıp koklayıp ( burnunuda silip:D) geri vercekk :D

kendimi sizin bu sözlerinizden sonra Beyoğlun da başımda şemsiye elimde manasızca tuttuğum mendilim:Darkamdanda kapkaç yapacak gibi yaklaşan bir bey hayal ettim:Dsandalyemle üzerine bi yürürdüm al sana hastane-i ziyaret:D

:) benımde sag bacağım sandalyenin altında kaldı :D ahhhh yandım anammm diye feryat ile mendili kaptıgım gıbı bacağıma sardım :D

tekerlekli sandalyenin osmanlıca adı .. araba-yü el süremeci :D

arabayü el sürümeci mi:D:Do mendili tanışma-ı vesile olarak bir ömür saklayınız efendim:p:D

:) ipek-i mendiliniz kanlı olarak saklama koşulları altına alınmıştır efem :D

kardeşim musa seninle bunu defalarca okumamıza ragmen her okuyuşta daha hoşuma gidiyor sevgiler

aynen öle söyletene değil söyletene bak demişler:)

evet öle aman dikkat et heran bi feminist çıkar oyar bizi:)

yok boğaç şakaydı kafana göre takıl

İlginç teklife okkalı cevap.:)Harika...;)
Paylaşımınız için teşekkürler.....

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bayan da cevaben:mendilmiyer den alılırsan evettür:D;)[/SIZE][/FONT]

Güzelmiş... Ecdadımızın ne güzel adet, gelenek ve görenekleri varmış.. hepsini unuttuk..

Üst Alt