Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM KPSS tercihleri için 15 TL para alıyor!?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
kpss sonuçları açıklandı insanlar tercih yapiyor ösym her tercih te 15TL para talep ediyor atanamayan insan işsiz insandır atanamadikça her seferinde 15TL ödemesi taamamen saçmalık vurgunculuk tepkii gösterelim zaten sinav ücreti aldıgı halde tercih sırasında tekrar para tale edilmesi çok saçma tepki koyalım yoksa yarın engelli atama tercihlerindede ister ösym vazgeç para kazanma sevdasından

Ekpss de simdiye kadar ucret alinmadi. Alinsa bile muhtemelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi karsilar diye dusunuyorum.

Kesinlikle bu ücretin kaldırılması lazım. Zaten insanlar Ösym'nin sitesi üzerinden kendi işlemini yapıyor. Bu konuda hiçbir masraf olmadığı halde Ösym'nin ücret talep etmesi kabul edilebilecek bir durum değil. Ben bunu bilgi edinmeye yazdım Ösym'nin sitesinde. Bana gelen cevapta Ösym'nin masraf kalemlerinden bahsedilmiş ve hazineden hiçbir yardım alınmadığı belirtilmişti. Ösym'nin tüm giderlerini (personel maaşları dahil) sınava girenlerden çıkarmaya çalışıyorlar gibi geldi bana o cevabı okuyunca. Bu ticarethane mantığından vazgeçilmeli.

Üst Alt