bizi uyarmanizda cok iyi sevgili hunsal
odyometrist odyolog degilim diyorsunuz ama engin bilgilerinizi oyle comertce bize sunuyorsunuzki o kadar isitme cihazi denedim cihaz satis merkezleriyle hasir nesir oldum kendime gore
ama boyle bir cihazin cikis gucu hakkinda etrafli bir bilgi anlatan odyometriste denk gelmedim
bana denen odyoyu olcup senin isitme kaybina bu cihazi verelim
sagirlara isitme kayiplilara konusmaya bisiler anlatmaya degme babayigit kacar oyle etraflica konusmak kimsenin harci degildir yada iste sanki ne anlicak benim anlattigimdan odyodan ne kadar cakacak denir burda sizin yazdiklarinizdan ne cok sey ogrendim tekrar tesekkur ederim ne olur bizleri birakma hepimizin duasini alirsin
gokce iste burda yanildin sen
;isitme cihazimin otmeyi onlemesinden o kadar eminimki hic hic otmuyor tam tamamina 5 yildir ayni kalip kalip aldirma fobiom devam ettigi muddetce dahada kullanirim
buna guvenip cihaz satilan yerin birinde odyometriste rica ettim =su sicak havada kalip kullanmiycam benim cihazim hic otmuyo su problardan versene dedim
odyometristte olurmuya o kadar kayipla kalipsiz kullanmak olmaz desede zaten ucuz bisi prob aldim hemen oracikta taktim probu hic otmedi cihaz ama bende sesleri az duydum sanki isitme cihazi takmiyomusum gibi oldu
oyle bi takiyomki emektar kalibimi tekrar