Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otizm Spekrum Bozukluğu olan kişiler çalışamaz mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
636
Reaksiyonlar
369
"Otizm Spekrum Bozukluğu" olan kişiler "kesinkez çalışamaz" diye bir kavram varmıdır?

Çalışabilen varmıdır?

ayDÜNYAvazo
olur mu öyle şey. kesinlikle çalışabilirler ve çok da örneği vardır.

10 yıldır düzenli tedavi olmaktayım ben.
10 yıldır çalışabiliyorum bu arada ben.

ayDÜNYAvazo
Bence çalışırlar. Ancak sosyal yetenekler sınırlı olduğundan bazı alanlarda çalışmaları zordur. Bazı alanlarda ise diğer insanlardan daha verimli çalışırlar.

ben yıllardır çalışabilme hayalindenim
paranoid şizofreni hastasıyım

Ahmet senin hastalığın başka benimki başka.

Aynen Ahmet ilaçlara devam yani ilaç yoksa bende yok sende yok.

Ahmet T

Az kaldı sayılır Ahmet:
"450 gün Askerlik Borçlanması yaparsam eğer 397 gün sonra EMEKLİ SANDIĞI ndan emekli olabilirim buda
(1 AĞUSTOS 2023 DE)"

Son düzenleme:
az kalmış şurda
ben emekli olamıyacam çok üzülüyorum çalışamadığıma

haberim olmadan bazı şeyler yapıyorum hatırladıklarım şunlar bayram sabahı abime bağırmışım abim dedi sen bize bağırdın dedi bugün üst komşuya kapıyı yüzüne kapatmışım az önce birisi dedi ben dedim öyle yapmadım dedim

hacettepe ya yattığımda gidin burdan diye bağırmışım beni bağlamışlar oda arkadaşım dedi

Ahmet T

Bende yattım çeşitli hastanelerde Ahmet. 200 gün yatmışımdır toplam olarak.

ben sürekli kalcam zannetmiştim ömür boyu

Ahmet T

Şunu anlamışındır demekki neymiş SÜREKLİ kalınmıyormuş böyle yerlerde / hastanelerde.

Üst Alt