Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otobüste indirim yapmayan firmayı nereye şikayet edebilirim?

neoplis

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
52
arkadaşlar, firma raporumu gösterdigim halde, indirim yapmadı . kendisi yüzde 60 rapor oranı olması lazım dedi. daha sonraa yanlış biliyorsunuz dedim. ama yok kardeşim öle birşey dedi. bende gereken yerlere şikayet edecegimi söyledim. NEREYE EDERSEN GİT ŞİKAYET ET DEDİLER. bende normal fiyattan biletimi aldım, şuan bende . adanadayım. nereye ve nasıl şikayet edecem . ONU ŞİKAYET EDEYİM Kİ, BUNDAN SONRA DİYER ENGELLİ ARKADAŞLARIMA AYNI HAKSIZLIGI YAPMASIN......

şirketin bulunduğu terminaldaki yönetim bürosuna (eğer varsa) şikayette bulunabilirsin...

sunucunu merak ediyorum bildirseniz bizlere sevinirim

Aynı durum benim başıma Ankara'da gelmişti. AŞTİ terminalinde bulunan zabıta müdürlüğüne şikayette bulundum. Zabıtanın devreye girmesiyle engelli indiriminden faydalanarak biletimi aldım. Böyle durumlarda bulunduğunuz terminalde zabıta müdürlüğüne şikayette bulunabilirsiniz.

Üst Alt