Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otomobil almak için alınan raporun geçerlilik süresi var mı?
raporda süreklidir ibaresi yer alıyorsa mevzuat değişmediği sürece ilgili rapor gecerliliğini korur kanısındayım ..
bir mevzuat değişikliği vs farklı bır bilgiye sahip olan varsa lütfen bilgilendirsin
selamlar herkese,
araç almaya çalıştığım şu günlerde, devlet hastanesinden öğrendğim ve araba firmalarından edindiğim bilgi, son 6 aya ait olması gerektiği şeklinde. ( mevzuat kısmını bilemiyorum ama istenen bu )
araba firmaları dediğiniz yerler sanırım galeriler..onlarda herkes ayrı bi telden çalmayı pek seviyorlar son altı 6 olmasına gerek yok..eğer engeliniz sürekliyse ve bu raporda belirtiliyorsa 2004 ün raporunu bile kabul ediyorlar..üstelik bu raporu kabul edecek yerler galeriler değil vergi dairesi ve trafik ..
Farklı ülkelerdemi yaşıyoruz gebzeli ???daha 4 ay olmadı araç alalı ve 2004 de aldığım raporu kullandım ..yoksa bana özel bi kanun mu çıktı haberim olmadan..
benim anlamadığım ben kardeşime maaş bağlatmak için almaya uğraştığım rapor ayrıca neden ötv'siz araç alırken geçerli olmasın. sonuçta rapor rapordur ve ağır özür'lü ibaresi bulunuyorsa bence tekrar araç almak için ayrıca rapor almaya gerek olmaması gerekir.