Merhaba hepinize hatırlayanlar olur belki Eylül ayından beri ayak parmaklarımdaki uyuşukluklarla uğraşıyordum ve diğer garip parestezilerle. Arkadaşlar şikayetlerim semptomlarım çok değişti ben artık ne olduğunu bilemiyorum ve çok üzülüyorum.. aslında ayak parmaklarımdaki hislerde düzelme oldu ve normal bir şekilde hissetmeye başladım ayaklarımı ve bu duruma çok seviniyordum ama bir haftadır berbat hissediyorum... ne olur bilen aynı durumda olan yazsın. Benim çok uzun yıllardan beri bazen sıcak duşta nefesim kesilirdi ve halsizleşirdim hemen soğuk suyu açardım ama ben bu durumun adını felan bilmiyordum çok sordum soruşturdum hep bir şey yok yanıtını aldım. Şimdilerde duşta felaket halsizleşmeye başladın araştırdım ve yabancı kaynaklarda otonom sinir sistemi bozukluğu diye bir veriye ulaştım. Tüm semptomlarımı da açıklıyor, baş dönmeleri yaşıyorum bazen dengesizlik çok belli belirsiz, garip paresteziler, ayaklarımda kan sanki birikiyor hareketsiz kaldığımda.. ve sonucunda doktora gittiğimde bir şey yok yanıtımı alıyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu durumu bilen var mı aynı şeyleri yaşadığım birileri var mı ?