Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otto Bock emag active kullanan var mı?

meister78

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
merhaba...
arkadaşlar benım sağ bacağım polio sekeli..uzun yürüme cihazı yaptırıyorum.araştırma yaparken otto bock emag cihazını gördüm.gorunus olarak cok guzel.tabı fıyatta bıraz uçuk.fakat yınede kullanan arkadaşların tecrubelerını öğrenmek ısterım.özellikle polio lu kullanan arkadaşlar varsa lütfen tecrubelerini aktarsınlar..şimdiden ilginize teşekkür ederim.

A MAG kumandalı bir sistemdir otururken kalkarken kilitleri kumanda ile açıp kapatma fonksiyonuna sahip bir cihaz.

aydın bey ben yaptırdım kullanıyorum şuan 1 haftadır daha tam olarak alışamadım ama gerçekten görüş olarakta güzel yürürken kilidin açılıp kapanması
dizi rahatlatıyor ilerliyen zamanda daha iyi haber veririm inşallah 20 bin tl yaptırdım sık sık buraya yazacam gelişmeleri

yeter hanım e mac activeyle ilgili deneyimlerinizi bekliyoruz ben otto bock ile görüştüm kas gücümün yereli olmadıgın söylediler insallah fizik tedaviyle güçlendiricem sizden tecrübeletinizi bekliyoruz teşekkürler.

yeter hanım a mag cihazınızla ilgli gelişmelerden paylaşcağınızı belirtmiştiniz naptınız nasıl ooldu beklentileriniz neydi neler buldunuz neler gördünüz

e mag activyaklaşık bir olacak kullanıyorum. kullandığım günden beri çok rahattım ilk 1 ay çok zorladım alışma süresi oldu şuan herşeyimi tek başıma yapıyorum. pahalı bir cihaz ama bence değer derim kendimi daha güvende daha rahat hissediyorum.hafif bir cihaz emniyet kilitli olmasıda çok güzel kaygan zeminde veya tehlikeli durumlar istersem kilitlide kullanabiliyorum şimdilik bir sıkıntım yok almak istiyen herkese tavsiye ederim keşke daha önce böyle bir cihaz olsaydı daha iyi olurdu boşu boşuna isveç kilidi kullanmışım diyorum.

mevlanauysal;

Merhaba

E mag kendi içinde iki çeşittir. E mag control kumandalı istenilen yerde kilit sistemi manuel bir şekilde açılıyor. E mag active sensörlü ve otomatik her adımda kilit kendi açıp kilitler.

Kesinlikle teknik açıdan daha fazla bilgi bulunmaktadır. Firmanın kendisi daha net bilgi verecektir. Benim bilgim bundan ibaret.

Geçmiş olsun

kumandanlı değil dizin biraz üzerinde mekanik kilitdi elin ufak bir dokunuşla açıp kapatabiliyorsun.

Üst Alt