mayısın son haftasından beri B400 kullanıcısıyım...
motorlar 200w ama bu bildiğiniz Çin malı akülülerdeki sözde 200w değil, özde 200w
daha ilk sürüşte motorların gücünü fark ediyorsunuz...
aslında motorların üstündeki etikete bakarsanız o motorların da Çin malı olduğunu görürsünüz, ama bunlar gerçekten üst düzey kaliteli Çin malı motorlar...
dün 2km'lik yolla bakırköy metro istasyonuna gittim... metroyla yenikapı'ya gittim... oradan marmaray'a geçip son durak ayrılıkçeşmesine ulaştım... amacım oradaki AVM Nautilus'ta bulunan carrefour'dan peynir helvası ve paskalya çöreği almaktı (taa bakırköy'den üsküdar'a sırf peynir helvası için onca yol
) ancak beni kötü bir sürpriz karşıladı: turnike bölgesinden avm'ye çıkan asansör hala tamir edilmemişti!!! (bir hafta önce de bozuktu)
neyse, ben de o hayal kırıklığıyla yine marmaray'a binip bu kez sirkeci'ye gittim, orada sahile inip çılgınlar gibi kilometrelerce dolaştım
eminönündeki balık ekmek satanların olduğu yeri, galata köprüsünü bir üstten, bir de lokantaların olduğu alt kattan geçerek, ve daha birçok yere ceeeğ! diyerek gezindim
söylemek istediğim şey şu: sadece evden metro durağına gidiş + geliş + bizim mahalledeki alışveriş angaryası için 7 km yol katettim, sirkeci'de, eminönü'nde gezdiğim mesafe de en az 10km olsa toplam 17km yol eder ve joystikte sadece bir yeşil led söndü... 200 watt'lık motorların akülerden elde ettiği verim gerçekten müthiş!
hesabınızı iyi yapın, 4000-5000 lira harcayıp daha ilk iki yılda yıpranıp performansı düşen, daha çok akım çekerek yeni aküleri bile çabucak bitiren, kalitesi vesairesi şüpheli Çin-Tayvan malı uydurma markalı bir akülü mü almak daha mantıklı, yoksa adı sanı belli, güvenilir Alman kalitesine sahip (kampanyada ben 6500 liraya aldım) bir akülü mü almak daha mantıklı?