Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi için nasıl bir engelli sağlık kurulu raporu almalıyım?

eren282

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben ortopedik engelliyim tekerlekli sandalye kullanıyorum annem ve babamın yardımı olmadan ihtiyaçlarımı gideremiyorum bana %90 üzeri rapor verırler mi ehliyetim yok arabayı babam kullanıcak ötv indirimi için başvururken engelli sağlık kurulu raporu nasıl olmalı

Engel oranınızı bildiren hiç bir rapor yok mu elinizde? Engeliniz tam olarak nedir?

Engelli sağlık raporu sadece listede belirtilen hastanelerde veriliyor, aşağıda ki sayfadan Ankara'da ki yetkili hastanelere bakınız.

https://www.engelliler.biz/forum/sa...-yetkili-hastaneler-ve-hakem-hastaneleri.html

Önce belirlediğiniz hastane için randevu alacaksınız, hastanelerde sağlık kurulu için ayrılmış bir bölüm oluyor oraya gideceksiniz size bir belge verilecek, o belgede ne için rapor almak istiyorsanız orayı işaretleyeceksiniz. Sonra tek tek doktorları gezeceksiniz, belki sizi başka bir kliniğe bile sevk edebilirler. Rapor tamamlanınca heyete gireceksiniz.

Üst Alt