Arkadaşlar ötv indirimli aracım varken satmadan ikinci aracı aldım ancak mevzuatta aramama rağmen hangisi mtv den muaf olur seçim bize bırakılır mı ? bir ibare bulamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?şuan yeni araca MTV çıkıyor.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
) işimize hangisi gelirse... diye bir şey yok haciii,,, yanlış hesap döner hemen, sap döner, keser döner.. filan iste.. senin yapıcığın olay şu, vergi dayyresine bildirim yapıyorsun, yeni aracımı MTVE'den muaf etcem deye.. onlarda senin verdiğin belgelere istinaden MTVe'den istisna yapıyolla.. Eski 2.0 MOTORLU aracına da kuzu kuzu, MOTORLU T.Ve'sini ödeyverecen bi zaaaamet.. hade galın sağlıcekle..Eski araç 2 motor Subaru hocam sisteme baktım yeni araca çıkmış MTV daha uygun hiç karıştırmayım o zaman
Buradaki paylaşımlar dost mu düşman mı belli değil. Herkesin bir hesabı var büyük küçük. Kanun yönetmelik bilen varsa paylaşsın öğrenelim boş muhabbete gerek yok!) işimize hangisi gelirse... diye bir şey yok haciii,,, yanlış hesap döner hemen, sap döner, keser döner.. filan iste.. senin yapıcığın olay şu, vergi dayyresine bildirim yapıyorsun, yeni aracımı MTVE'den muaf etcem deye.. onlarda senin verdiğin belgelere istinaden MTVe'den istisna yapıyolla.. Eski 2.0 MOTORLU aracına da kuzu kuzu, MOTORLU T.Ve'sini ödeyverecen bi zaaaamet.. hade galın sağlıcekle..
@naser34,
ödeycen MOTARLU T.Vergini.. adamlar engellinin haakkını nassı alacaz diye uğraşıp duru, sizin yaptığınız güç'çük hesaplara bakın hele.. )) teeellam yaa..