Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz alınan araçta motor arıza sebebiyle motor değişimi!?

hanifeaydin

Aktif Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
126
merhaba bir sene evvel aldığımız ötv siz aracımız arıza verdi henüz 1 yaşında ve motorun değiştirlmesi gerektiği söylendi.araç daha yeni 1 yıllık bakımı yapıldı sorunu yok denmişti.şehir içi kullanıldı 10.000 km de .biz yeni araç dedik onlar motor değişsin sadece dediler.ikame araç da vermediler .ben hastanelere bu araçla gidiyordum oğlumu okula alıp götürmek için de kullanıyorduk.motor arıza demek aracın kendisi demek .büyük ihtimal genel müdürlük de ara. değşimine onay vermeyecek.yold akaza yapıp ölebilirdik de .bizim haklarımız nedir ? büyük ihtimal dava açacağız istanbul için bu tip davalarda uzman avukat bana özelden de yazabilirsiniz.motor demek araç demek yeni araç nasıl yenisi verilmez ? bu bariz fabrika hatası .üretim hatası. ne yapabiliriz? akıl danışmak için yazdım çevremde 1 senede motor değiştiren mağdur yok.

Aslında bu bayiden bayiye değişiyor aracın markası ne

Benim de 450 km de, hararet, akabinde, Şanzuman soğutucu değişti, Akabinde, 8B km de şanzaman arızası verdi,.. Tamire istanbula gitti..
Tabi ki önce teretdüt etmedim değil. Akrabam var hukukçu , görüş aldım. Arkadaşlarımdan bazıları , araç değişimi için aynı hatayı 3-4 sefer vermesi gerekmiş,YOKSA YAPTIĞIN MASRAF DAĞLARI AŞAR, bir şey elde edemem durumu ağırlıklı olarak gerçekleşirmiş, bu aşamada zaten firma mahkeme yolu olmadan değisim yapma durumu olabiliyormuş.
Aracım bana sorunsuz teslim edilene kadar ikame araç tahsis edildi.
İkame araç konusunda, ısrarla isteyin ve hatta vermezler ise, kiralık araç ya da taksi fatura-fiş alın mahkeme kanalıyla alırsınız diye düsünüyorum.

@cann.sm,

biz araç değişimi için ısrar ediyoruz onlar motor değişimine ısrar ediyor.biz de avukatla konuştuk büyük ihtimal mahkemeye vereceğiz.motor değişimin kabul etmediğimiz için ikame araç da vermediler.kural buymuş.bizim şanzıman değil bildiğiniz 11.000 km 1 yıllık araç. engelli aracı olarak aldım.mahkeme ne kadar sürer belli değil.ben hastanelere gidemiyorum .toplu taşıma sakıncalı kemoterapi alıyorum.ortopedik sorunlarım vs var ...koca dünya markası bakın nereye düşmüş.fabrika hatası ve üretim arızazlı ve bize bunu diyorlar...araçta tek leke yok özenle kullandık ama motor bozukmuş....yazık ..çok öfkeliyim

Üst Alt