Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç alıyoruz. Kasko, vergi vb. nelere dikkat etmeliyiz?

mltm_52

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
babam adına ötv siz araç alıyoruz. şimdi nelere dikkat etmeliyiz
kasko yaptırırken neye bakmalıyız
aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.

vergi

öncelikle maliyeye gidip vergi istisnalı araçınızın takibini yapın ki sonradan vergi borcunuz görünmesin.kaskoyu da iyi araştırın her firma aynı özellikler için ayrı fiyat çıkartıyor. genel kasko bence en ideali. biz gecen ay 600 liraya yaptırdık. tabiki aracın özelliklerine göre değişiyor..

Engelsiz kaskodaki özel şartı okuyun ve mutlaka sigortacınıza bu şartı yazmasını söyleyin. Yazamazsa linkdeki firmadan fiyat alıp yaptırın bence kaskonuzu.
Kısaca şunu yazabilirler.
Araç ötv muafiyetli alınmıştır fakat 5 yıl sınırlaması olduğundan her şart altında ne olursa olsun ilk yıl pert olursa sıfır bedeli sonraki 4 yılda pert olursa piyasa rayiç bedeli sigortalıya ödenecektir. Ayrıca tam ziya hasarlarında araç hurdaya ayrılma şartı ile 3. şahıslara satılacaktır.​

Aracınızı kasko yaptırırken eğer özel donanımı varsa, onuda sigorta kapsamına aldırmayı unutmayın, ödeyeceğiniz kasko ücreti bir mikrar artmış olsada, en azından herhangi bir durumda, özel donanımınızınıda kasko kapsamında oluyor...

ben ordu da otryrm.şimdi istanbul engelsiz kaskoyu aradım,bizim farkımız dedi indirimli değil anahtar teslimli fiyatını dikkate alırz dedi.bilgileri yollayın kredi kartından ücretide çekeriz,poliçeyi kargoyla adrese yollarız dedi.imza gerekmiyor mu?oturan boğa abimiz verdiyse güvenilir bir kuruluş.nasıl olacak işlemler.

Bilemiyorum. Bu konuları da detaylıca sorun ilgililere... Ben sadece sakat statüsünde araçlar konusunda çalışan bir firma olduğu için önerdim. Aklınızdaki tüm soruları sorun ve ikna edici yanıtlar aldıktan sonra poliçenizi yaptırın... Ama bir sorun olacağını sanmıyorum.

anahtar teslim fiyatı derken ?yani aracın liste fiyatı mı dikkate alnıyor yoksa bizim aldığımız ötv siz tutar mı?

engelsiz kaskonun sitesi neden çalışmıyor bu firmaya nasıl güveneceğiz

Firmaya nasıl güvenceksiniz bunu ancak siz bilebilirsiniz :) Bundan önceki kasko firmasına nasıl güvendiyseniz, bundan sonrakine nasıl güvenecekseniz, bunu da o kriterlerle değerlendireceksiniz...
Dediğim gibi, firmayı tanımıyorum, hiç bir alışverişim de olmadı..

Eğer google cache yanıltmıyorsa, engelsizkasko'nun telefonu: 0212 334 20 44

Ayrıca yine google cache'de bazı bilgiler için buraya tıklayabilirsiniz

Üst Alt