Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oyun başlıklarını mod u olmak istiyorum

(ben)

Emektar Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
139
Desteklerinizi bekliyorum

Sürekli burdasın olabilir. Seni mod ilan ediyorum. Birde Dilhun'u 😀

seni kutsuyorum tacını takarak modluk yolunda tanrı seninle olsun diyorum......🤣🤣🤣

(ben)...şaka yapıyorum kızma lütfen oldu mu...😌

Mod olursam pusu olayını çözeceğim, ne o öyle nokta atışı yapmak

Tek tek sayıcan mesajları yani 😀👏👏

(ben)...mod olunca halka ne qibi ekonomik destek paketleri sunulacak ..asqari ücreti yükseltip artan ekonomik krize dur diyecekmisiniz... kömür odun yardımı işsizlik qibi meseleleri çozecekmisiniz sayın kralımız....🤣🤣🤣

Onda aynı fikirdeyiz 👍
Ama oyunlarda niye bayanlar 🤔

eqitimde yeni duzenlemeler qelecek mi sayın kralımız...🤣🤣🤣

qadun hakları hayvan haklari insan haklari adına yeni duzenlemeler yapacakmisiniz sayın kralımız....🤣🤣🤣

sayın kralımız her vatandaş için eşitlik adalet qelecek mi ...🤣🤣komplo suikast teorilerini çokertecekmisiniz....🤣🤣🤣siz biz deqil de hepimiz için mutlu bir dünya sloqani olacakmı....🤣🤣🤣

sayın kralımız her vatandaş korkmadan özqurce fikirlerini soyleyebilecek mi....
Zeki Müren de bizi qorebilecek mi....🤣🤣🤣

sayın kralımız her vatandaş için eşitlik adalet qelecek mi ...🤣🤣komplo suikast teorilerini çokertecekmisiniz....🤣🤣🤣siz biz deqil de hepimiz için mutlu bir dünya sloqani olacakmı....🤣🤣🤣
mod olayım tek tek bu konuda çalışmam var öncelik sokakta hayvanları foruma gelen üyeler birer paket mama alacak

sayın kralımız her vatandaş korkmadan özqurce fikirlerini soyleyebilecek mi....
Zeki Müren de bizi qorebilecek mi....🤣🤣🤣

Doga o rahmet li oldu

yasasın herkes mama alıcak bebeklere ...🤗🤗❤❤❤

Almayana ban atılıp foruma giremezsin denecek

Bana destek veren tüm üyeler Bülent beye mod boşluk Veli yaz göndersin

sayın kralımız mod olunca öncelikli olarak hanqi konuda calismalar yapıcaksiniz..🤣🤣.vatandaş olarak sorunlarimizi sizinle konusabilicekmiyiz yoksa arada adamımızın mi olmasi lazim... bize yardım edicekmisiniz...yani her vatandas eşitlik haklarindan yararlanıcak mi aynı ölçüde...yoksa ötekilestirme mi olacak....🤣🤣🤣

sayın kralımız mod olunca öncelikli olarak hanqi konuda calismalar yapıcaksiniz..🤣🤣.vatandaş olarak sorunlarimizi sizinle konusabilicekmiyiz yoksa arada adamımızın mi olmasi lazim... bize yardım edicekmisiniz...yani her vatandas eşitlik haklarindan yararlanıcak mi aynı ölçüde...yoksa ötekilestirme mi olacak....🤣🤣🤣

Üyelerin sorunları için odayı açıp haftada bir toplantı yapacağım. Bana ulaşsınlar diye tlf no mu vereceğim

Üst Alt