10 seneye yaklaştı belki de geçmiştir.Psikotik bozukluk rahatsızlığım.Ayrıca dönem dönem anksiyete ve temizlik ile ilgili takıntılarımda var.Anksiyete genelde karşılaştığım sıkıntılı olaylarla alakalı.Çabuk geriliyorum aniden endişe düzeyim artıyor.Bir konuda belirsizlik yaşadığımda da çok stres yapıyorum.İzlenme ve takip edilme insanlardan zarar göreceğime dair saplantılı düşüncelerim var.İçgörüm ve bilincim artsa da bu düşünceler zihnimde kaybolmuyor.Her anımda bu sanrılar var.Hastalığımın ilk yıllarında sesler duyuyordum o geçti ama tekrar duyarım diye çok korkuyorum.Çünkü azap duyuyordum.Doktorumla iletişimim iyi verdiği ilaçlardan kısmen fayda görüyorum.Ailem hastanede doktorların hastaya ayırdığı zaman kısıtlı olduğu için iyileşmemin zor veya uzun süreceğini düşünüyor.Ben de tamamen iyileşmek istiyorum.Özel klinik veya sağlık merkezlerinde tedavi görüp sağlığına kavuşan var mı ? Ailem özel hastanede terapi görmemin yarar sağlayacağını düşünüyor.Denemek istiyorum bir yandan da para ve zaman kaybı olmasından korkuyorum.Çünkü daha önce özel bir klinikte bir dönem tedavi gördüm ama beklediğim gelişmeyi gösterememiştim.Özel hastane ve klinikte tedavi olanlardan yorumlarını bekliyorum.